Vizitator vasi22sica Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Salut! vreau sa stiu daca pot folosi pal melaminat (pfl) pentru a face doua cutii sau trebuie pal orb?Multumesc Link spre comentariu
Vizitator beny_95_sv Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 In primul rand palul melaminat si pfl nu sunt aceleasi lucruri...pfl e subtire de cativa mm si palul melaminat este de la 6mm pana la 22 mm(cred)...si in al doilea rand nu exista pal orb ..pal este un lucru si OSB este altul ..cel mai bun ar fi palul melaminat de 18mm...ce fel de boxe vrei sa faci? Link spre comentariu
Vizitator vasi22sica Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 asa e, am gresit cand am zis pfl, am auzit k e mai bun palul fara melamina, eu nu stiu sigur. palul pe care vreau sa-l folosesc este melaminat;boxe pe 2 sau 3 cai,sa vad...am patru dif de 15 cm (2 de la aiwa si 2 de la samsung) iar tweterele tot de la aiwa, cred k ar da mai bine daca le-as face pe 2 cai ,nu? mersi Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Nu e bine sa faci cu pal melaminat pt ca nu se lipeste aracetul de el si nu tine, am auzit. Eu am facut boxe de putere, mari (cu difuzoare de 15, si au cantat pana acum destul la puteri de peste 300 de w) cu pal melaminat si cu adeziv de constructii parca se numea, parca de la bison, la tub, ca siliconul sanitar, se pune in pistol. Si a tinut fara probleme, e foarte puternic. Palul a fost taiat de la depozit si e inchis la culoare, aproapre negru, si au iesit foarte bine, a fost usor sa le fac, chiar si cantul (sau cum s-o numi), marginea ce se lipeste, a fost deja lipita din depozit.Difuzoarele sa fie toate de aceeasi impedanta. Si daca vrei sa pui cele 2 difuzoare, plus tweeter, nu stiu cum vei face cu filtrarea. Ai filtre? Si ce impedanta au difuzoarele? Link spre comentariu
Vizitator vasi22sica Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 6 ohm, tweterele au filtre pt k erau legate cu dif aiwa, si palul meu tot de la depozit este; acolo lucrez asa k nu e problema cu incheiatul boxelor, problema e urm: am fasii de 15 cm latime si 100 inaltime, interiorul o sa aiba 15 latime,11,4 adancime, 96,4 inaltime. intrebarea e daca nu e prea ingusta cutia???? Link spre comentariu
Vizitator beny_95_sv Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Pai daca difuzoarele au 15 cm nu poti face latimea tot de 15...macar 20 cm acolo...si cred ca au 16 cm nu 15... Link spre comentariu
Vizitator vasi22sica Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 am scos dif din cutii si au 13,5 cm , iar cutiile care vreau sa le fac au in interior 15 cm , fata are 18.6 (pal de 18), ma intrebam daca o sa aiba rezonanta necesara (sunt cam inguste si inalte) Link spre comentariu
papyreloaded Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 ce rezonanta domnu'? in alegerea formei unei incinte se exclude cubul, fiind preferate formele mai complexe/atipice, deci parerea mea e ca turnul e destul de ok. in fata sa fie cat mai ingust posibil si fara volum exagerat chiar daca da bine in graficul de raspuns, deoarece creste deplasarea conului difuzorului la frecv. joase si nu e bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum