Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator50W

nimeni_altci

Postări Recomandate

Salut,sunt nou in acest domeniu insa ma mai pricep cat de cat. Imi puteti da o schema de amplificator de putere 50W mono. Sau stereo 2x50.Am gasit mai multe scheme pe net, gen tda2050 insa au alimentare dubla(plus minus si masa) si nu cred ca pot faca rost de un asemenea transformator.Avesti ceva de genul asta cu alimentare simpla(transformator cu plus si masa).Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nimeni_altci

3

• indy666

2

• Jimmy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc de scheme.Acum revin cu alte intrebari.1) Nu stiti de unde as putea sa imi cumpar clorura ferica, pentru a realiza cablajul?(la ce gen de magazine se gaseste).2)Imi puteti da ceva linkuri cu siteuri unde as putea gasi transformatoare de putere ceva mai mare(gen 2*20, sau 1*50) la pret mai acceptabil. Stiu ca regulamentul nu permte postari de siteuri su firme;e-mailul meu e acesta:[email protected] ; daca stie cineva va rog foarte mult sa imi dea un e-mail.In orasul meu nu sunt asa multe magazine de electronice si de aceea vreau sa imi comand.Multumesc

Link spre comentariu

Daca erai user serios si completai localitatea ta la profil, poate iti recomanda cineva vreun magazin, dar, cum tu stai 'acasa', si nu 'la magazin' e evident ca nu poti cumpara nimic.On-topic: ti-am dat un pm cu cateva magazine online care au trafuri si clorura ferica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări