Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tutorial video despre Eagle CAD Editor

Vizitator spanac

Postări Recomandate

Vizitator spanac

Multumesc mult. Dupa cum spuneam, sper sa ajute. Informatiile pe care le prezint in aceste tutoriale le-am invatat tot de pe internet si am decis ca la randul meu sa dau ceva inapoi comunitatii.

Astazi am uploadat deja episodul doi : adaugarea unei mufe ICSP.

Voi continua in paralel cu tutorialul de CPLD-uri pana la produsul final care va fi un frequency counter.

linkul pentru urmatorul tutorial : http://dics.voicecontrol.ro/?p=105

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Am facut si eu azi un cablaj cu eagle, e pus la punct, nu se ,,incaleca'' nici un fir, dar cand ii dau ,,auto'', imi face cablajul cu rosu si cu albastru.Ce reprezinta acele doua culori? din cate am dedus eu inseamna cablaj dublu placat, o culoare pentru fiecare parte, si nu ar trebui sa fie asa, pentru ca , dupa cum am spus nu se incaleca nimic.Mai am o problema, cand ii dau printare, se blocheaza si se inchide.Mi se pare cam aiurea. Imi puteti sugera un program la care sa ii dau schema si sa imi faca cablajul? Si de ce apar aceste probleme in eagle?Multumesc

Link spre comentariu

Roşu e traseul de top, albastru - traseul de bottom. Cînd dai autoroute (deşi ar trebui să fugi de opţiunea aia cît vezi cu ochii), selectează N/A la top.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

felicitari pentru intiativa! :aplauze , super idee..folosesc si eu eagle , este super ok, imi poate spune cineva unde gasesc amplificatorul opeational 741, cred ca am innebunit cat am cautat, oi fii eu orb sau nu este....?imi "crapa" si mie cateodata, imi dispar anumite componente din schema si nu mai pot face modificari in schema, salvez tot,inchid programul , redeschid si e ok, dupa un timp la fel, folosesc win xp, am reinstalat win. si la fel, am folosit eagle crak-uit , dar si free, la fel , foarte ciudat, :nebunrau: in schimb am si linux instalat , am si acolo eagle ,iar acolo nu am probleme....merge brici...in fine...va rog ajutati-ma cu operationalul , unde il gasesc, sub ce cod daca este...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări