Vizitator spanac Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Am inceput astazi o serie despre Eagle Schematic&PCB Editor in acelasi format ca si cel despre CPLD-uri (tutoriale video, limba romana). Sper sa ajute. Linkul este : http://dics.voicecontrol.ro/?p=99 Link spre comentariu
Mindware Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Foarte bune! Recomand!Am avut si eu ceva de completat la capitolul cunostinte... Link spre comentariu
Vizitator spanac Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Multumesc mult. Dupa cum spuneam, sper sa ajute. Informatiile pe care le prezint in aceste tutoriale le-am invatat tot de pe internet si am decis ca la randul meu sa dau ceva inapoi comunitatii. Astazi am uploadat deja episodul doi : adaugarea unei mufe ICSP. Voi continua in paralel cu tutorialul de CPLD-uri pana la produsul final care va fi un frequency counter. linkul pentru urmatorul tutorial : http://dics.voicecontrol.ro/?p=105 Link spre comentariu
Bassmann Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Felicitari pentru initiativa, multumim! Link spre comentariu
Vizitator spanac Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Multumesc pentru incurajare.Astazi am adaugat episodul 6 in care vorbesc despre utilitarul "Bus" si despre cum se poate folosi. Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Am facut si eu azi un cablaj cu eagle, e pus la punct, nu se ,,incaleca'' nici un fir, dar cand ii dau ,,auto'', imi face cablajul cu rosu si cu albastru.Ce reprezinta acele doua culori? din cate am dedus eu inseamna cablaj dublu placat, o culoare pentru fiecare parte, si nu ar trebui sa fie asa, pentru ca , dupa cum am spus nu se incaleca nimic.Mai am o problema, cand ii dau printare, se blocheaza si se inchide.Mi se pare cam aiurea. Imi puteti sugera un program la care sa ii dau schema si sa imi faca cablajul? Si de ce apar aceste probleme in eagle?Multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Foloseşti cumva vreun crack? Nu de alta, dar mie nu mi s-a întîmplat niciodată ce spui tu. Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 E versiunea free. Dar ce reprezinta culorile rosu si albastru pe care le face la cablaj? Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Roşu e traseul de top, albastru - traseul de bottom. Cînd dai autoroute (deşi ar trebui să fugi de opţiunea aia cît vezi cu ochii), selectează N/A la top. Link spre comentariu
Vizitator spanac Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Nici mie nu mi-a crapat vreodata Eagle, foarte ciudat ce ti se intampla. Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Salut.Nu stiti unde gasesc tda2003 in eagle? La ce rubrica in biblioteca? Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 E în biblioteca de linear. Dacă n-o găseşti pune capsula de TDA2030, e identică. Link spre comentariu
maverik_ro Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 interesant program.. eu foloseam proteus .... dar negasind multe componente .... felicitari celui care a deschis acest topic Link spre comentariu
alin85 Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 felicitari pentru intiativa! , super idee..folosesc si eu eagle , este super ok, imi poate spune cineva unde gasesc amplificatorul opeational 741, cred ca am innebunit cat am cautat, oi fii eu orb sau nu este....?imi "crapa" si mie cateodata, imi dispar anumite componente din schema si nu mai pot face modificari in schema, salvez tot,inchid programul , redeschid si e ok, dupa un timp la fel, folosesc win xp, am reinstalat win. si la fel, am folosit eagle crak-uit , dar si free, la fel , foarte ciudat, in schimb am si linux instalat , am si acolo eagle ,iar acolo nu am probleme....merge brici...in fine...va rog ajutati-ma cu operationalul , unde il gasesc, sub ce cod daca este... Link spre comentariu
alin85 Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 lam gasit in linear uA741......obosela.... ,am trecut de zeci de ori pe langa el, chiar ultimul din linear,felicitari inca o data sefului de topic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum