minescumarius Postat August 6, 2014 Partajează Postat August 6, 2014 Se vinde CNC-ul de mai sus. Am trecut la ceva mai profi. Poate va face treaba si pentru altcineva. Se vinde la pretul componentelor pe care le contine. 550 ron. Sistemul contine tot ce se vede in poze. Va mai trebuie un calculator cu mach3 si sunteti gata de lucru. Sistemul de pe Z actionat cu cremaliera permite gaurirea rapida. Sistemul de frezare este empiric realizat dar isi face treaba (a frezat peste 100 de cablaje fara probleme). Axele X si Y sunt actionate prin curea si de aceea precizia nu permite frezarea de cablaje fine < 0.3mm. http://www.elforum.info/topic/92860-cnc-pentru-frezat-si-gaurit-pcb/ Link spre comentariu
Liviu M Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 (editat) Nu e chiar asa rau pentru un CNC mic, pe structura din lemn, inca in reglaje. Nu? Adica asta: Editat August 14, 2014 de Liviu M Link spre comentariu
Liviu M Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Tot eu. Azi am facut primul cablaj "adevarat". Mai trebuie sa trec cu cutterul prin cateva locuri, dar asta in principal din cauza mea (setari gresite la generarea g-code). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum