Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum iti dai seama unde se afla masina politiei?!

MDshelll

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mecaboy

7

• adicontakt

5

• MDshelll

4

• Toni Marginean

1

Sa ajuns aici deoarece tot mai multi din tara asta se gandesc cum sa fenteze pe altii!!!!

adica politia (aia corectii) pe noi (aia infractorii) ce naiab nu vedeti ca daca un politist savarseste ceva rau e simplu il da afara si a scapat. la noi e mmai diferit te baga la bula si dupa aceea te da afara de la munca
Link spre comentariu

Aia crezi tu ca e asa simplu,aveti o viziune...Marile smecherii sunt la nivel inalt,sau poate ala de la Timisoara ce la omorat pe pieton e nevinovat,pietonul sa aruncat sub masina lui,politistu i-a dat drumul,nu procurorul??

De ce nu va faceti politisti daca voi vedeti viata de politist asa frumoasa?????????????

Cum dracului eu nu am avut deaface cu ei daca mi-am vazut de treaba mea?Oare de ce m-au tras pe dreapta doar cand am depasit viteza?Probabil eu sunt vre-o exceptie iar ceilalti isi vad de treaba lor dar primesc amenzi pentru viteza sau pentru alte greseli in trafic...aiurea.

Nu...noi nici o data nu depasim viteza,nu...noi nici o data nu vorbim la telefon in timp ce conducem,nu...noi nici o data nu incalcam legea,politistul este cel ce se leaga de noi aiurea.

Mentalitatea romanasului...nu vedem gunoiul din ochiul nostru,il vedem pe ce din ochiul celuilalt.

Daca vrem sa schimbam tara asta nenorocita, mai intai trebuie sa facem schimbarile propiului "eu",sa fim responsabili,sa ne vedem de treaba noastra si cand mergem SA VOTAM,SA GANDIM DE DOUA ORI SI NU SA VOTAM DE DRAGUL DE A VOTA!!!

Uitam de bunul simt pe care trebuie sa-l avem si preferam sa dam vina mereu pe altii

Gata ca deja am dat-o in alte discutii,este forum tehnic.

P.S.Si ca sa nu am trezesc cu cine stie ce vorbe,vreau sa va spun ca nu am deaface cu Ministerul de Interne,eu voi lucra in domeniu tehnic,"nu le tin partea cu vre-un motiv personal!

Link spre comentariu

eu nu am luat o amenda in viata mea asa ca nu am de ce sa urasc sau sa tin partea , insa cand mi-am luat un neveu la ureche u8nde era politia? cand tiganii dau peste tine in casa si chemi politia dupa ce ii retin de ce le da drumul si exemplele continua. asa ca intr-un sistem corupt in primul rand corupte sunt institutiile de acolo pleaca tot. omu a intrebat ceva cum poate sa asculte deci ceva de ordin tehnic altii sunt cei care au deviat de la subiectbtw cand e de votat eu numai gandesc de 2 ori ca pierd timpul , nu ma mai duc la vot si gata . hoti de azi de la putere ii inlocuim cu vitorii hoti ai tari deci ce rost are sa ma mai duc???

Link spre comentariu

Tocmai asta si spun...devinba este societatea in care treaim,avem o mentalitate gresita...multi ar vrea sa existe cate un politist la fiecare colt de strada,fiecare intersectie.Problema pelca din familie si totul tine de educatie.Nenorocitii astia de tigani ar trebui arsi pe rug,fara clementa!Daca v-ati uitat in seara asta la TV aveti un argument in plus.Toto offtopicul a aparut in momentul in care o parte am sustinut ca este ilegal si o alta ca este legal.Sa incheiem aici prieteneste.Stima domnilorRog un administrator sa stearga mesajele offtopicVa multumesc frumos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări