Vizitator click Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Va rog sa-mi spuneti daca un boiler de 30L este suficient pentru o persoana la dus.Tocmai mi-am achizitionat unul,dar am ceva regrete,cum ca ar fi mult prea mic.Cum baia e foarte mica,m-am gandit ca nu as avea nici loc de unul mai mare.Multumesc frumos. Link spre comentariu
misu_imv75 Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Cu un boiler Ariston de 30 litri reglat pe temperatura maxima pot face dus 2 persoane lejer sau o baie de 30 min timp in care apa sa curga continuu ( binenteles combinata cu rece ca sa nu oparesti persoana ) Link spre comentariu
Vizitator click Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Multumesc frumos pentru raspuns.Stima! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Va rog sa-mi spuneti daca un boiler de 30L este suficient pentru o persoana la dus...Depinde de persoana. Mie sigur nu mi-ar ajunge!Ideea sa incalzesti apa la maxim si apoi sa o combini cu cea rece e buna dar nu functioneaza peste tot. Daca ai instalatia prost facuta nu vei reusi niciodata sa combini apa calda cu apa rece din robinet. Ba ingheti ba te opareste! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Este bine de stiut ca la orice boiler electric instalatia electrica trebuie sa fie trasa separat de la tablou deoarece acestea consuma intre 1.5 si 3 kw( peste 10A ) liniar in functie de temperatura reglata Un steker si o priza obisnuita pe care scrie 16A (made Turcia - China )nu duc asemenea curenti incalzinduse exesivIn cazul boilerului de 30l acesta are un consum incepind de la 1.5 kw /h iar daca este montat in baie este obligatoriu ca instalatia sa aiba al treilea fir legat ferm la masa ......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum