exxu Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Ceva poze nu prea pot pune:"...reached maximum Upload Quota Limit of 1MB" Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 se mareste acuma Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 transformator extern..... Sneaky :twisted: Link spre comentariu
exxu Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Multumesc Vasile... :ok: Link spre comentariu
exxu Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Cu partea de alimentare nu am o poza..., dar e enorm.In schimb da bine: cu o "cutiuta" ca asta sa faci asa galagie...(Alimentarea nu sta la vedere... :lol: ) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 am facut si eu asa ceva , era interesant pt ca era o putere f mare intr-o cutiuta f mica, si nu deranja monitorul langa care statea :wink: Link spre comentariu
Vizitator doco Postat Septembrie 20, 2005 Partajează Postat Septembrie 20, 2005 cam aja ar arata noua cutie .... ce parere aveti e buna ca volum ???????? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum