Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare SAL

Vizitator xPee

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• exxu

7

• Mircea Bartic

2

• Adi Florin

2

• Ciprian Alexandrescu

2

Cum ti se aud difurile in aer liber si numai cu frecvente joase(max 200 hz)....suna normal sau ciudat cu armonici suplimentare si zazaieli....(cu deviatie(excursie) sub xmax bineinteles).....10x :)

SRP2530:

http://www.sal.hu/cikkccs/cikkdokumentu ... _03_01.pdf

SBX2530:

SBX1010:

Link spre comentariu
Vizitator TheOne

eu am SA1315 si se aud bine in aer liber adica fara cutie nu se aud distorsiuni sau alte chestii :? maine termin cutiile pentru ele daca vrei te anunt cum au iesit .... PS: cutiile sunt inchise de 6L incintele sunt pentru un SONY 7.1 cica 7x150W .... poate 7x50W :d

Link spre comentariu

Dif. suna bine si in cutie doar sub 100Hz-80Hz se aude zgomote, la muzica NU!

Cum adica zgomote?Fi nitel mai clar......Eu cam am ghinion cu difurile sal......suna oribil in aer liber(srp1620 si sbx3040).Sr1315 suna normal....sbx 3040 suna de-a dreptul jalnic...si a fost si scump......Eu am testat cu filtru activ conectat.....In incinta nu am testat inca..m-ai am de asamblat.....Tocmai am terminat incinta(5.3 l) cu sr 1315.Am pus vata medicinala in ea..Oare am gresit???Nu prea imi place cum suna.....(oricum are taierea pe la 100 hz....)Oare sa pun un reflex???Eu is cam nou la incinte asa ca astept solutii,sfaturi etc...10x :)
Link spre comentariu

am si io un woofer facut cu difuzor sal 2030 ... nu imi place cum suna :( :( adik... vorbind de woofer, in aceiasi incinta am avut un eurotec si suna mult mai misto.... oare e prea mica cutia :? sau bass reflex prea mic :?: cutia rae 27x24x37... dak e nevoie am si niste date sumare de la el

Link spre comentariu

Pentru cineva ale carui pretentii nu sunt mari("Dupa buget...coane Fanica..."), si care e constient ca acel buton de volum cu care este dotat amplificatorul nu trebuie niciodata rotit la maxim, SAL reprezinta o alternativa.Am incercat sbx2530, care impreuna cu dtf12 si o medie no name(sbx 1320-"perechea " pentru sbx2530 se comporta lamentabil:nivel foarte mic 85db), "puse" intr-o incinta BR de 66l (6l pentru medii), se comporta multumitor, atacate cu tda 7294. Zilele trecute le-am testat intr-o noapte de pomina: intr-o camera de zi, 20 persoane, nu ne puteam auzi unul cu altul.Cred ca asta reprezinta varianta budget pentru un sistem diy.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări