Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem audio

Vizitator adyptg

Postări Recomandate

Vizitator adyptg

salut...am si eu o problema cu sistemul audio .este vorba de un DK Digital AS 20

http://www.ciao.de/DK_Digital_AS_20__2084111

deci sa va spun cum face: il deschid si dupa aproximativ 1 minut nu mai raspunde la telecomanda si nici la butoanele de pe el.acum in folosesc in felul urmator:ii dau drumul il dau aproape de maxim si volumul il controlez din calculatorul.

puteti sa ma ajutati q o parere ?

multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator allyn

verifica bateriile din telecomanda ,apoi verifica tensiunile de alimentare la panoul frontal din sistem,si sigur trebuie sa fie vreun condensator sau o rezistenta ceva.daca nu procesorul a luato razna :nebun: :nas:

Link spre comentariu
Vizitator adyptg

ceva ceva mai stiu si eubateriile sunt bune.cand face asa nu mai raspunde nici de la butoanele lui.posibil sa fie procesorul cum ai zis u k se aprinde si se stinge led-ul acela k si cum ar lua semnal (si nu ating nimic face k nebunu asa dar culmea cand se aprinde si se stinge ledu nu afecteaza volumul ,bass nimic)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări