Vizitator adyptg Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 salut...am si eu o problema cu sistemul audio .este vorba de un DK Digital AS 20 http://www.ciao.de/DK_Digital_AS_20__2084111 deci sa va spun cum face: il deschid si dupa aproximativ 1 minut nu mai raspunde la telecomanda si nici la butoanele de pe el.acum in folosesc in felul urmator:ii dau drumul il dau aproape de maxim si volumul il controlez din calculatorul. puteti sa ma ajutati q o parere ? multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Ai ceva experienta in depanari? Link spre comentariu
Vizitator allyn Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 verifica bateriile din telecomanda ,apoi verifica tensiunile de alimentare la panoul frontal din sistem,si sigur trebuie sa fie vreun condensator sau o rezistenta ceva.daca nu procesorul a luato razna Link spre comentariu
Vizitator adyptg Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 ceva ceva mai stiu si eubateriile sunt bune.cand face asa nu mai raspunde nici de la butoanele lui.posibil sa fie procesorul cum ai zis u k se aprinde si se stinge led-ul acela k si cum ar lua semnal (si nu ating nimic face k nebunu asa dar culmea cand se aprinde si se stinge ledu nu afecteaza volumul ,bass nimic) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum