Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MP3, problema display

luciann

Postări Recomandate

Am un mp3, MpMan MPF 400, care afiseaza cam aiurea, sunt anumite locuri prin setari, unde se vede corect, in rest e plin de linii, culori sterse si altecele.Poate fi din cauza soft-ului?Daca da, unde as putea gasi un firmware pentru acest model? pe site oficial nu este(sau nu mai este)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luciann

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Chiar daca sunt locuri unde se vede normal?putine cei drept.. dar sunt cateva unde se vede okDe exemplu in meniu principal se vede bine, intru pe radio, se vede bine, dai pana in capat(la bara de cautare)si acolo se vede aiurea in rest e ok.la player-u ptr mp3 in mod normal cred ca afisa ceva joc de linii pe muzica, ceva de genu, care acum intercaleaza si cu alte linii si nu mai inteleg nimic, daca dau sa inte in setarise vad niste dungi verticale si se tot schimba daca ma duc pe o chestie sau alta, totusi daca intru pe "Firmware" unde imi arata versiunea se vede bine, daca ma duc pe exit iar se vede bine, daca ma duc pe egalizator de exemplu se vede tot ecranu alb, doar daca ma uitdintr-o parte la el vad reglajele.Sigur e din contacte si nu din soft? Ca daca e din contacte nu vad legatura, adica de ce in anumite parti ale meniului se vede bineDaca e asa cum zici, mai pot sa-i fac ceva ? as avea un display de la altceva(mai maricel cei drept) dar nustiu in ce masura potriveste(are si alt numar de pini, mp3-u are 28 si ecranelu alalalt are 20)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări