Vizitator tommy_ivanici Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 mi-am cumparat recent un pachet de bass si as vrea sa stiu daca am legat bine subwooferul la amplificator...am o poza aici Link spre comentariu
ari_panterra Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 sub bornele ''speaker output'' este arata conexiunea in punte(bridge),leaga subwooferul dupa conexiunea respectiva pt a beneficia de maximul amplificatorului.cum e legat acum folosesti doar un canal(50% din potentialul amplificatorului),in rest e ok.succes! Link spre comentariu
Vizitator tommy_ivanici Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 mc ari_panterra s-a rezolvat problema,dar as mai vrea sa stiu(poate vi se pare o intrebare idioata,dar sunt la inceput si nu prea stiu) la cele 2 care au ramas libere pot sa leg boxele din spate sau imi trebuie alt amplificator multumesc!!!! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 nu,ai nevoie de un alt amplificatorsunt amplificatoare cu doua canale care permit atat conectarea unui subwoofer in punte cat si a unor ansambluri de difuzoare independente pe fiecare canal dar e mai complicat si amplificatorul tau nu se preteaza la asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum