vitamina Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Salut! Va rog frumos,daca doriti sa ma ajutati si pe mn sa gasesc cea mai optima solutie pt a alimenta 8 camere video fixe alimentate la 220V printr-un UPS.Mai exact cum ar trebui legate? Multumesc! Link spre comentariu
Mindware Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Camerele toate in paralel, apoi conectata"magistrala" rezultata la priza UPS-ului(aia in care " nu iti cade curentu' " cand..."iti cade curentu' " ) Link spre comentariu
vitamina Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Am inteles cat de cat.Dar iesirea aceea la care "nu cade curentul" ma gandesc ca duce si ea pana la o anumita limita.As putea calcula cumva sa aflu cat poate UPS-ul?Ca sa fiu sigur ca nu am probleme. Link spre comentariu
Mindware Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Pai nu scrie pe el?Si o camera nu cred ca "mananca" mai mult de 10W.Spune ce scrie pe alimentatoarele camerelor si specificatiile/numele UPS-ului. Link spre comentariu
vitamina Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Camerele nu au alimentator,se alimenteaza la 220V.Pe UPS scrie NETYS/SOCOMEC,1000-1400-2000 VA,iar pe socket-urile de OUT,3*IEC320.Si daca le introduc direct in UPS,exista vreun risc sa sufere vreun soc de tensiune? Ms! Link spre comentariu
Stefan Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 pentru camere e suficient UPS-ul ala. Si daca le introduc direct in UPS,exista vreun risc sa sufere vreun soc de tensiune?nu cred ca incap 10 camere intr-un UPS nu sufera nimic deoarece au si ele o sursa SMPS interna. Link spre comentariu
vitamina Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Multumesc!Imi cer scuze pt exprimarea defectuoasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum