Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SMS la depasirea anumitor parametri

Vizitator valentin35

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

1

• godFather89

1

Bineinteles. Exista o multitudine de modemuri GSM care pot fi interfatate cu PLC de exemplu. Costa incepand de la 150€ si cele mai multe au nevoie si de antena externa.O varianta ieftina ar fi un microcontroller interfatat cu un telefon mobil. (<50€)

Link spre comentariu
Vizitator valentin35

Mersi one. Vreau sami fac o centrala in soba si cum familia nu prea se pricepe la exploatarea ei as vrea sa fiu anuntat de cresterea temperaturi si eventual lipsa tensiune pritrun sms. Si cum bani nu prea ma dau afara din casa as dori ceva mai ieftin sa zic. Scheme sau saituri pt asa ceva ar fi binevenite. Multumesc anticipat si toate cele bune.

Link spre comentariu

Un avr (atmega8 cred ca e suficient) + ceva senzori + telefon mobil (eu am folosit un Sonyericsson T290i pe post de modem). Toate piesele nu sar de 50 de lei (inclusiv telefonul). E mai greu un pic cu programarea avr-ului (daca nu ai experienta) si e cam incomod faptul ca mereu trebuie sa fie credit activ pe cartela din telefon.Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări