Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv SAMSUNG model 3339T

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ELGABY

3

• FLORIN IORDACHE

2

• tv1

1

• quadrall

1

Top autori în acest subiect

Va Salut ! Eu unul cred ca este vb de Samsung model ck 3339T,nu este asa? :jytuiyu Si inca ceva mai vreau ca sa stiu, procesorul asta SAA5290ZP nu are si el o terminatie,de exemplu SAA5290ZP/NV sau SAA5290ZP/056 etc...... si inca ceva cred ca este vb de chassis-ul SCT11BAspeptam raspunsul. :dans:

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator gaskoe

Bun gasit, pentru acelasi model de TV (CK 3339 T) am gasit finalul D1711 in scurt. Cu ce as putea sa il inlocuiesc? La magazinul de piese nenea mi/a spus ca nu a avut niciodata D1711. Rog colegii de forum experimentati sa imi spuna ce anume sa mai verific inainte de pune finalul inapoi. Am verificat sursa cu un bec, am 125 V si 12 V. Multumesc.

Link spre comentariu

Bun gasit, pentru acelasi model de TV (CK 3339 T) am gasit finalul D1711 in scurt. Cu ce as putea sa il inlocuiesc? La magazinul de piese nenea mi/a spus ca nu a avut niciodata D1711. Rog colegii de forum experimentati sa imi spuna ce anume sa mai verific inainte de pune finalul inapoi. Am verificat sursa cu un bec, am 125 V si 12 V. Multumesc.

Finalul de linii nu se arde la acest model fara o cauza clara.Cauza este sursa de alimentare care o ia razna ( scoate tensiunea B+ mai mare decat normala in timpul functionarii ).
Link spre comentariu
Vizitator gaskoe

Multumesc pentru indicatii. Acest TV a fost folsit timp indelungat in bucatarie. De aproximativ 14 ani nu s-a mai umblat in el, iar cand l-am deschis, avea praf in el, ceva de nedescris. Ma gindesc ca una din cauze ar putea fi ori umiditatea excesiva, ori supraincalzirea componentelor din cauza imposibilitatii de ventilatie naturala (praful, bata-l vina).

Link spre comentariu
Vizitator gaskoe

Am pus in locul lui D 1711 tranzistorul 2 SD 5072, insa dupa cateva ore de functionare a cedat. Analizand detaliile tehnice ale celor 2 tranzistori, la tensiunea emitor colector Vce la D1711 avem 1500 V, iar la 2SD5072 avem ce doar 800 V. Ceea ce, cred eu, este insuficient ca 2SD5072 sa reziste impulsurilor ce apar intre colector si emitorul finalului de linii. Ce spuneti?inca o intrebare, pentru cine are o schema mai lizibila> ce valori au C402 si C403? Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări