Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor 100 W ( Medie-Bass ) - Incinta Acustica Required

Vizitator lupuxz

Postări Recomandate

Vizitator lupuxz

Buna ziua, sunt nou pe aici , ca de asemenea si putin incepator , deoarece mai stiu cate ceva . Am un difuzor Medie-Bass RFT International 100W 4 ohmi 18` , si as vrea sa-i fac o cutie . eu am acasa 2 cutii facute ca la carte dar cu dif. de 15` facute frumos cu ``material paros`` :ras: dar la una din ele mi sa rupt un difuzor ca era lipit..eeh asta nu conteaza conteaza ca asta care l-am achizitionat ( la mana a 2-a ) nu incape acolo caci credeam ca e mai mic. si drept pentru care vreau sa-i fac o incinta acustica :> . Spuneti-mi ce sa fac , ce detalii trebuie sa va dau si asa ca sa puteti sa-mi dati un raspuns despre dimensiunile cutiei care vreau s-o fac si etc :) Multumesc/Stima , Radu :86

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

2

• Optiplex

1

Top autori în acest subiect

salut , uite aici niste dimensiuni copiate de la un subwoofer tot de 100w ,33cm x 36.5 x 30.5 material: mdf 25mm, e facut de un prieten si se aude bine :) Totusi sunt mai multi parametri de care trebuie sa tii cont , ii las pe cei mai experimentati sa se pronunte :) Toate cele bune , Robert

Link spre comentariu

Optiplex, citeste mai atent data viitoare. El are un difuzor de 18" (~46cm).@lupuxz, ce vrei sa faci defapt cu difuzorul? Subwoofer? Pentru ca medii nu prea scoti din difuzor de 18".

Link spre comentariu
Vizitator lupuxz

as vrea sa fac un subwoofer ..dar nu complet woofer ..sa aiba si putina medie ...adica difuzoru e medie-bass nu cred ca as putea sa-l fac woofer ? sau nu stiu..voi ati putea sa-mi explicati..eu am sa ma mai documentez despre chestiile astea cu parametrii si alte detalii despre boxe/difuzoare ca-mi plac . multumesc! :aplauze

Link spre comentariu

Pune ceva poze cu difuzorul cu pricina. Eu ma indoiesc de ce medii poti scoate dintr-un difuzor de 18", dar nu cunosc difuzorul tau. O fi ceva coaxial, sau cu inca un con mai mic, desi n-am vazut asa ceva la un difuzor de 18" niciodata.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări