Vizitator sayurik Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Buna:)Am o nelamurire in legatura cu o chestie...de ce nu ramane ora fixata la laptop..? :cry: Am instalat Windows 7 pe el,e prima data cand folosesc acest windows,deci nu ma prea pricep Nu scot laptopul din priza cand il inchid deci nu inteleg de ce se reseteaza ora,se intampla cam asa:daca fixez ora functioneaza cateva minute apoi ramane in urma ca un ceas cu bateria slaba..nu trece niciodata la ora urmatoare..E normal? Link spre comentariu
csaba_sm Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 rezolval asa ..1 schimba bateria in el sub capacul interior este 2 instaleaza un win 7 curat ..ne piratat3 daca tot asa face ...rescrie epromul (bios) basic input output sistem Link spre comentariu
Vizitator sayurik Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Si de unde sa fac rost de Windows7 nepiratat? (de cumparat "nu e bani" in portofel) Link spre comentariu
csaba_sm Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 cauta OEM ...cu serial nr sau already activated ...gasesti ...numai sa fie clean install ..de ob gasesti pe pira....sau demo......sau ape.....intalegi in format iso ..arzi pe dvd si dai install..nu pot sa zic saiturile exacte ..regurilamentul op ..elforum.. in m.p putem vb mai multe .. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 lasa aparatul in pace,nu e nimic defect.cauta toate setarile de ceas si data si fa-le ca la carte si va fi ok,al meu tot la fel facea si cu vista ultimate si cu 7 si pana nu mi-am bagat nasul peste tot nu l-am rezolvat,era din setari.nu pot sa-ti spun cum l-am ''potolit'' dar un rol il are si ceasul suplimentar ce-l poti afisa ,al meu sarea de la o ora la alta de parca ma teleportam in timp .i-mi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai multe indicatii.succes! Link spre comentariu
Vizitator sayurik Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 setari ca la carte...mda m-a ajutat...l-am setat de zeci de ori... Link spre comentariu
ari_panterra Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 atunci ia o dalta,un ciocan si da-i o limba pe ora exacta cu placere! Link spre comentariu
Vizitator sayurik Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 faine sfaturi numai genii pe aici... Puteti inchide threadul multumesc pentru ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum