Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Crown CSL 800

Vizitator danjanne

Postări Recomandate

Vizitator danjanne

Am un amplificator crown csl 800 cu unul din etaje ars tranzistori sun 2SC4751 si 2SC6492 a auzit cineva de acesti tranzistori ca eu nu reusesc sa ii gasesc in nici un catalog. Daca stie cineva cu i-as putea inlocui mentionez amplificatorul este de mare putere contine cate 4 tranzistori din fiecare mentionati mai sus tranzistori sunt TO-3 crcasa metalica tensiunea pe condesatorii de filtraj pe curent este de 110V

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• baga

1

• Dj_david

1

• remus68

1

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

C4751 si C6492 nu sint tranzistoare. Acesta este un cod de produs utilizat de Crown, care denumeste grupul de tranzistori finali de putere NPN respectiv PNP. In schema aparatului nu se precizeaza care sint tranzistorii finali utlizati !Daca sint in capsula TO3, tranzistorii finali se pot inlocui cu perechea complementara MJ21193/MJ21194.

Link spre comentariu

Daca nu, poti pune FARA PROBLEME MJ15024 si MJ 15025 , insa este de preferat sa ii schimbi pe toti, la acel canal.Baga-ne si niste poze , la Crown finalii nu se ard aiurea...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări