Optiplex Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Salutare ,sunt nou pe forum, am o incinta de subwoofer 38cm 76cm 60cm . (mas interioare 36. 74. 58) fara dif in ea , gaura data pentru dif e de 22cm , si nu are aerisire (sau cum s-o numi) as vrea sa stiu ce dif ii pot pune si daca aveti vreo recomandare . Ma exprim in calitate de necunoscator oficial , pentru o incinta asa mare 22 cm mi se pare un dif mic ,nu ar fii mai bine sa pun unu cu diametru mai mare ? Link spre comentariu
Jimmy Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Decupajul de 22cm e potrivit unui difuzor de 10", iar incinta are un volum de aprox. 150 de litrii. Cam mare, daca te gandesti ca in asemenea incinte se pun mai des difuzoare de 15-18". Link spre comentariu
Optiplex Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 diametrul nu e o problema , e mai usor sa largesti gaura decat sa o faci mai mica (ce ciudat suna), dar , cati wati poate avea diful pentru o cutie de 15o litri ? sau cati w poate avea minim si tot sa sune bine? sau nu e mai bine sa dau inca o gaura de 22cm si sa am 2 difuri in el ? Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Nu doar in functie de wati faci incinta acustica ci in functie de toti parametrii T/S ai difuzorului. Puterea in wati la care rezista difuzorul e doar o mica veriga. Link spre comentariu
Optiplex Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 stiu ca mai sunt parametri , insa nu stiu cum sa ma folosesc de ei , de aceea vor rog daca imi puteti recomanda un difuzor , incinta o am , diametrul nu conteaza , ma intereseaza ce pot pune si ce imi recomandati Link spre comentariu
cata_124 Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 la incinta aia bagi lejer 2 de 15`` e mare neni pentru unu de 10 ala depinde de difuzor ce marca si model si ce parametri are pentru un difuzor de 10`` e suficient 30l iar dimensiunile alea ce le-ai dat poti sa te apuci sa faci discoteca si sa pui dif de 15`` sau 18 bafta. Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 ii buna pt discoteca ? deci asaaa ... acum ies din criza iar dimensiunile alea ce le-ai dat poti sa te apuci sa faci discoteca si sa pui dif de 15`` sau 18 bafta. mersi ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum