ics Postat Septembrie 16, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2005 In 8 ohmi? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 16, 2005 Partajează Postat Septembrie 16, 2005 Pe total :crazy: Eu l-am ascultat de multe ori da la ureche nu am cum sa-mi dau seama si sa ma pun sa masor am o lene Link spre comentariu
ics Postat Septembrie 16, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2005 Daca vrei si ai timp, pot trece pe la tine sa-ti tin de urat :)Aduc si bere, ca sa treaca lenea :crazy: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 are putere mai mare !are pe fiecare canal tensiune de 25*2 - adica 50 ia uitete tu sa vezi daca alimentarile alea se duc fiecare in 2 grupe de condensatori sau nu !!astia au facut un artificiu ! cu condensatorii aia acolo ! Link spre comentariu
Netcrusher Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Totusi, ce putere are? Eu mi-am cumparat ieri un 2300. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 ba daca vrei sa sti exact masoara iesirea pe iesire in clip !unii ar zice ca are 80 w in 8 ohm !eu zic ca are mai mult dar daca nu masori nu ai de unde sa sti ! Link spre comentariu
Netcrusher Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 Deci eu l-am ascultat preamplificat. Poate asa pe normal are doar 80W. Dar preamplificat, sigur are mai mult!!! Link spre comentariu
kappa_ii Postat Decembrie 6, 2005 Partajează Postat Decembrie 6, 2005 depinde la ce viltaj este alimentat !desfal si vezi ce scrie pe traf !daca scrie 25 v alternativpoti sa zici ca ai un maxim de 80 wdaca sint 50 v ai mult mai mult !poti masura voltajul pe iesire sau pe tranzistori !daca afli ce voltaj are trecel aici !de exemplu qsc de 200 w 8 ohm are 70 v cele vindute de frunzila sau dj dna la 400 w au 110 v Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum