mariobe Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 accidental am dat peste cablu speakerului si nu mai stiu unde sA bag mufa aia micutaam o vechitura de fujitsu ziemensma poate ajuta careva sa identific mufa buclucasa?ms mult,de un an o tin asa Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 pe placa de baza ai scris codul ei. cauta pe site manualul placii de baza si ai acolo toate conexiunile. Link spre comentariu
mariobe Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 greu era ))ms mult,revin imediat ce rezolv Link spre comentariu
FOCA.CRISTIAN Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 am atasat manualul si o poza din manual cu mufa pentru speaker. Link spre comentariu
mariobe Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 MS MULT DE TOTEU NU AM GASIT PDF-UL ALAsi totusi ceva nu e bine pe poza de mai jos am notat cu galben o mufa lunga care se intinde de la al 3-lea pin(deci unul din cele doua destinate spekerului) pana apropape de capatul pinilordin star mufa mea numai are loc acoloultimul edit:gata am rezolvat ,merge,totusi nu inteleg cum se face ca desi mufa (aceea lunga)e doar pe o singura parte a pinilor se poate apasa power care dupa cum apare in schema are cate un pin de pe ambele randuri de pinims mult inca o data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum