Vizitator nepotu Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Salut,ma numesc Cristi sunt din ialomita si am un subwoofer Domotec MS 812 i-am facut acum un an o incinta dar nu suna prea bine...si m-as bucura daca m-ati ajuta su niste dimensiuni exacte pentru ami face una:Dms Link spre comentariu
baga Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Ce dimensiuni si cum este construita incinta actuala?Daca e facuta bine cat de cat, sa stii ca atata poate difuzorul acela. Link spre comentariu
Vizitator nepotu Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Are forma paralelipipedului dreptunghic...si are urm. dimensiuni 20 cm adancimea,40 cm latimea,50cm lungimea:D mi-am construit incinta din cat material am avut:| materialul fiind carton presat de 20mm:) Link spre comentariu
Vizitator nepotu Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Daca ai putea sa ma ajuti cu niste dimensiuni mai exacte si poate sa aiba si alta forma incinta numai sa se auda bine.ms:) Link spre comentariu
ionescu liviu Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Ce amplificator folosesti?Incinta poate ar fi bine sa o faci bass reflex. Iar in incinta actuala poate nu ai facut destule intarituri si vibreaza.Ce diametru are difuzorul? Link spre comentariu
Vizitator coral Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Salut ! Am eu acest difuzor intr-o cutie bass reflex de 45 l si suna foarte bine , iar acordajul il faci tu dupa placerea ta ;) Link spre comentariu
cata_124 Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 salut am eu asa ceva incinta de sub. cu acest dif. sa sti ca e recomandat auto acasa nu prea merge nu prea e recomandat sa faci sub. cu dif auto dar ce pot spune ca se face dupa anumite specificatii ale difuzorului . producatorul a precizat o incinta de 81 l pentru el da merge si in ceva mai mic . din dimensiunile date de tine incinta are 40 l ceea ce e cam putin eu il am in 71 l da merge si ceva mai mica undeva la 60 si acordata nu mai mult de 35hz si va suna cat de cat bine si eu il am in casa si suna bine pentru banii lui:P bafta ,sper ca te-am ajutat cu ceva indicatii. Link spre comentariu
Vizitator nepotu Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Amplificatorul este faqt de mine...2X TDA 7294 punte traful are sectiune de 30cmpatrati am ceva putere dar sincer sunt multumit de dif insa ma gandeam k boxa e cam mica si nu il folosesc la ce poate el:)ms Link spre comentariu
Vizitator nepotu Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 diametrul e de 30cm-12 inch...e zik ca am faqt-o cu simt de raspundere boxa la incheieturi aracet...si materialul are suprafatza plana nu e k sa zici k e stamb... Link spre comentariu
davidneacsu Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 salut am eu asa ceva incinta de sub. cu acest dif. sa sti ca e recomandat auto acasa nu prea merge nu prea e recomandat sa faci sub. cu dif auto dar ce pot spune ca se face dupa anumite specificatii ale difuzorului . producatorul a precizat o incinta de 81 l pentru el da merge si in ceva mai mic . din dimensiunile date de tine incinta are 40 l ceea ce e cam putin eu il am in 71 l da merge si ceva mai mica undeva la 60 si acordata nu mai mult de 35hz si va suna cat de cat bine si eu il am in casa si suna bine pentru banii lui:P bafta ,sper ca te-am ajutat cu ceva indicatii.Tu macar vorbesti in cunostinta de cauzza ? ) O incinta e 81 de litri e o dimensiune astronomica ) pentru o incinta ventilata e recomandat 1,50 ft^3 (adica aproximativ 43 litri ) uite aici un ms-812 pus la un sistem genius 5.1 ,apropo nu te lua dupa titlu ca l-am gresit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum