Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automatizari pentru modele feroviare

Vizitator felippe

Postări Recomandate

Vizitator felippe

Intr-un almanah Tehnium au fost publicate odata cateva scheme pentru automatizarea trenuletelor electrice.As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cu informatia refritoare la anul aparitiei acestui almanah sau poate chiar si cu o copie a acestui articol...Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nikos

1

• pavcostel

1

Top autori în acest subiect

Salut!Ceva legat de macazuri automate si bucla de intoarcere era prin cel din '84.Totul insa era pentru analogic. Mai gasesti si prin diversi ani chiar in vechea colectie Tehnium. Din pacate nu am cum sa ma uit acum...Cu stima,Costel

Link spre comentariu

felippe... daca iti iei angajamentul solemn ca bei doua beri pentru aceasta chestiune am sa-ti scanez eu (poate chiar in cursul zilei de azi) pagina din Almanahul Tehnium unde exista ceva articole despre un macaz automat si o bucla de intoarcere. Eventual mai tinem legatura...le-am scanat.... da-mi o adresa de mail aici sau pe PM sa le trimit...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări