Vizitator vmladin Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Salutari, Sunt nou pe forumul asta si m-am inregistrat pentru a intreba cum pot construi un birou automatizat. Vedeti un exemplu intr-o randare scurta. http://www.youtube.com/watch?v=bvqLYAc6gQM Link spre comentariu
Spitfire Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Mai dificil cu cablurile....monitorul trebuie sa aiba musai doua...cat despre utilitate, mai mult de-o gramada...n-as vrea sa ma sune cineva, si sa-i zic:"nu-mi iese tastatura din birou!" Link spre comentariu
lorik199 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 ideea e sa ramana o masa curata, dar cu mouse-ul, boxele ce faci? Link spre comentariu
Vizitator vmladin Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Da, asta e ideea, sa ramana masa curata si folosibila si in alte circumstante, nu numai pentru PC.Ma gandeam si la cum se poate rezolva problema tastaturii. In randare, tastatura este pusa pe un suport ce se roteste si exista problema prinderii tastaturii de suport ca sa nu cada cand e cu fata in jos. Dar daca fac mecanismul la fel ca la monitor: Capacul sa culiseze intr-o parte iar suportul, cu tastatura si eventual mouse-ul, sa se ridice? Astfel elimin problema prinderii tastaturii de placa ce se roteste si adaug si mouse-ul pe acelasi suport. Cat despre boxe, ale mele sunt inalte, puse pe podea. Doar imprimanta mai sta pe acelasi birou.Cred ca mi-ar trebui doi actuatori liniari pentru toata povestea + comutator.Ce credeti ca ar mai fi nevoie? Link spre comentariu
anubis6 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 daca cumperi o tastatura wireless ai scapat de problema acesta cu cablurile de la ea Link spre comentariu
Stefan Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 nu e cam complex sistemul pentru monitor ? mai bine pui o usita care se descide si monitorul urca, "masa" monitorului o realizezi din acelasi material cu usita.tastatura o poti prinde cu banda dublu adeziva sau silicon. Link spre comentariu
Vizitator vmladin Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Mda, m-am gandit si la tastatura si mouse wireless si la usita care se ridica inainte sa se ridice monitorul.Ma gandeam ca daca atasez de actuator un prelungitor mai lung decat pistonul acesuia legat de usita, ea se va deschide inaintea monitorului, iar daca o sa calculez unghiul de deschidere al usitei sub 90 grade aceasta va si cobora in momentul in care actuatorul se va retrage, ea sprjinindu-se de prelungitor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum