Vizitator catalinstefan1987 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Salutare am deschis acest subiect pentru ca sa ne verificam un pic capacitatile de Romani destepti Eu spre exemplu as dori sa realizez o interfata auto pentru vw[cu ajutorul vostru] vreau sa stiu daca se poate face acest lucru. Eu am vazut ca in aceste cabluri este o mufa usb si un obd 2 , acum stiu ca usb-ul are 4 fire 1. alb=RX =receptionare date 2.verde= TX=transmisie de date 3 negru= GND=alimentare 4 rosu = Power.=alimentare Aceste 4 fire pleaca din mufa usb acum nu stiu daca intre mufa usb si obd mai exista vreun integrat sau ceva de genul, am gasit pe "gooagle" acest link cu pin out obd2 http://www.auterraweb.com/obdiipinout.html acum astept si de la voi cate un raspuns orice raspuns sau sugestie este bine venita va multumesc mult si haideti sa vedem daca putem realiza acest cablu {eu sunt un mic incepator dar pricep foarte repede acum va astept pe voi cu raspunsuri ca am vazut ca pe acest forum sunt numai romani despteti . PS daca nu am dreptate cu pin out usb va rog corectati-ma Link spre comentariu
gcom61 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Cauta interfata cu MAX232.In principiu se poate face orice insa costurile ,de cele mai multe ori ,nu sunt tocmai mici.Poti opta pt o interfata sh cu proba de rigoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum