liviu9 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Salut forumisti http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... F-014.html Problema sta cam asa: RX-ul cu pricina merge excelent insa afisorul LCD este mort ,iar sanse sa gasesc ceva asemanator nu prea am;dupa ce am citit topicurile referitoare la adaptarea de la LCD la digiti cu LED-uri ,mai exact: download/file.php?id=17934&mode=view download/file.php?id=19254&mode=view Va intreb daca si in cazul controlerului meu e necesara aceeasi adaptare; de asemenea v-as ruga daca puteti posta oarece explicatii sau stiti niste link-uri unde sa vad daca as putea adapta afisoare de socotitoare vechi (tuburi) sau afisoare de dvd-playere;eventual alte idei despre cum as putea sa-i pun alt afisor. Ma agit cu treaba asta intrucat RX-ul este un UHER stereo care merge brici UL/UM/US/UUS + ceas si cablajul e facut foarte elegant si imi pare rau sa-l arunc;(oricum o sa arunc carcasa si LCD-ul deoarece sunt sparte si o sa-i fac alta carcasa) De asemenea am destule afisoare cu LED-uri ,si 2 DVD-playere defecte din care sper sa pot recupera afisoarele ;mai am LCD-uri de genul 44780 ,dar astea au deja controlerul pe ele si nu prea merita sa le stric pentru asta . Multumesc Cu stima Liviu-YO7HLQ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum