Vizitator gbl1008 Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Salutare!Voi ce parere aveti de "sculele" Magnat, comparativ cu alte marci din acelasi sector de pret?Astept pareri. Link spre comentariu
Spitfire Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 De departe cel mai bun raport pret/calitate, executia impecabila, componente de calitate... Link spre comentariu
ari_panterra Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 De departe cel mai bun raport pret/calitate, executia impecabila, componente de calitate...va contrazic putin;componente de calitate...oarecum(cel putin esentialele),raport calitate/pret bunicel(nu bun sau excelent),insa au o mare problema ***puterea precizata e mult peste ce poate in realitate si aici ma refer atat la ultimele modele cat si la cele de peste 5 ani.p.s. nu cred ca am intalnit unul care la peste jumatate din potentialul sau,dupa 10min de functionare ,sa-l poti ''mangaia'' fara sa simti un soc termic Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 am reparat ceva magnaturi si am intalnit adesea:lipituri proaste, toruri cu spire in sc din cauza lipsei izolatiei macar primar secundar, mufele de intrare care se rup... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum