Vizitator ciuboflo Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 Salut, Acum puteti vota acest forum in ghidul forumurilor din Romania http://www.forumuri.myguide.ro O zi buna, Florin Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 Azi pe la 7 am pus la "carciuma" un subiect exact cu link-ul indicat mai sus si A DISPARUT. Am pus acest link si pe http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=5826 cu cateva minute inainte. As vrea niste explicatii despre disparitia topicului meu si aparitia acestui user pe care il suspectez de "clona" care imediat dupa ce am indicat eu link-ul se umfla in pene de parca el l-ar fi descoperit (pe acest forum ca pe celalalt a avut bunul simt sa posteze in continuare la topicul meu). Vreau sa mi se recunoasca meritul pentru link-ul de mai sus si nimic mai mult. Link spre comentariu
Vizitator ciuboflo Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 Azi pe la 7 am pus la "carciuma" un subiect exact cu link-ul indicat mai sus si A DISPARUT. Am pus acest link si pe http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=5826 cu cateva minute inainte.As vrea niste explicatii despre disparitia topicului meu si aparitia acestui user pe care il suspectez de "clona" care imediat dupa ce am indicat eu link-ul se umfla in pene de parca el l-ar fi descoperit (pe acest forum ca pe celalalt a avut bunul simt sa posteze in continuare la topicul meu).Vreau sa mi se recunoasca meritul pentru link-ul de mai sus si nimic mai mult.Salut, legat de disparitia topicului tau nu stiu nimic...legat de ghidul de forumuri nu l-am descoperit eu....eu l-am facut :roll: Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 In acest caz imi cer scuze ca te-am acuzat de "clona" acum toate se expicca (mai putin disparitia topicului meu).Felicitari pentru ghid. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Daca mai dispar cate unele posturi poate ori sa considerat reclama ori a fost ceva indecent si moderatorii isi fac meseria pe aici. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 19, 2005 Partajează Postat Septembrie 19, 2005 Pai sa mai voteze si lumea cu multe stele, si poate va fi cel mai accesat forum din ro. Link spre comentariu
Vizitator ciuboflo Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 salut,forumul lunii va fii ales pe baza voturilor obtinute in decursul lunii respective.Se poate vota in fiecare zi.Numai bine,Florin Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 OK,Votati baieti in fiecare zii forumul :crazy: Care voteaza in fiecare zii este cel mai silitor forumist :w00t: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 VOTAT !!! Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Cica votat. Dar cum afli daca s-a inregistrat votul, ca nu afiseaza nimic despre asta...Si, apropo, de cate ori poti vota consecutiv? :naughty: :naughty: Cu stima,CostelP.S.- sa fie in top, sa aiba trafic, sa curga reclamele!(si banii) Sa avem cu totii forumul mai departe. Link spre comentariu
exxu Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 suntem pe 14 din 233 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Votati baieti sa ajungem pe primul Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 Am incercat sa votez de mai multe ori si imi apare un mesaj de genul azi ai mai votat odata.Daca ar vota toti membrii activi ai forumului in fiecare zi am fi permanent pe I loc. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 dar am fi pe un locul 1 fals.. ireal.. nu ar ajuta la nimic :death: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum