Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Votati acest forum

Vizitator ciuboflo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

2

• cristimm

2

• adi_0106

1

• pavcostel

1

Top autori în acest subiect

Azi pe la 7 am pus la "carciuma" un subiect exact cu link-ul indicat mai sus si A DISPARUT. Am pus acest link si pe http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=5826 cu cateva minute inainte.

As vrea niste explicatii despre disparitia topicului meu si aparitia acestui user pe care il suspectez de "clona" care imediat dupa ce am indicat eu link-ul se umfla in pene de parca el l-ar fi descoperit (pe acest forum ca pe celalalt a avut bunul simt sa posteze in continuare la topicul meu).

Vreau sa mi se recunoasca meritul pentru link-ul de mai sus si nimic mai mult.

Link spre comentariu
Vizitator ciuboflo

Azi pe la 7 am pus la "carciuma" un subiect exact cu link-ul indicat mai sus si A DISPARUT. Am pus acest link si pe http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=5826 cu cateva minute inainte.As vrea niste explicatii despre disparitia topicului meu si aparitia acestui user pe care il suspectez de "clona" care imediat dupa ce am indicat eu link-ul se umfla in pene de parca el l-ar fi descoperit (pe acest forum ca pe celalalt a avut bunul simt sa posteze in continuare la topicul meu).Vreau sa mi se recunoasca meritul pentru link-ul de mai sus si nimic mai mult.

Salut, legat de disparitia topicului tau nu stiu nimic...legat de ghidul de forumuri nu l-am descoperit eu....eu l-am facut :roll:
Link spre comentariu

Cica votat. Dar cum afli daca s-a inregistrat votul, ca nu afiseaza nimic despre asta...Si, apropo, de cate ori poti vota consecutiv? :naughty: :naughty: Cu stima,CostelP.S.- sa fie in top, sa aiba trafic, sa curga reclamele!(si banii) Sa avem cu totii forumul mai departe.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări