one Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Cum fac sa sterg lista de documente de printat?Mi s-a intamplat de-a lungul timpului, cu mai multe calculatoare, sisteme de operare ( XP home, pro, XP64, Vista) si mai multe imprimante, urmatoarea problema.Printez ceva. La un moment dat, apare o problema (nu mai am hartie in imprimanta, s-a blocat hartia, sau pur si simplu m-am razgandit, nu mai vreau sa mai printez si resetez imprimanta). Deschid lista de documente de imprimat, dau cancel, stergere, ce am acolo, imi apare "deleting...." si astept asa la nesfarsit, caci nu pot relua printarea caci am inca in lista nenorocirile alea.Solutia este sa restartez computerul si apoi, daca mai sunt documente in lista, se sterg fara probleme.As dori sa stiu daca exista un program (cum sunt cele pentru dezinstalarea programelor care nu se dezinstaleaza sau stergerea fisierelor care nu se sterg - ce ironie) care sa imi stearga fortat lista de documente din lista imprimantei. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Start -> Run -> Services.msc -> Print Spooler -> Restart. Link spre comentariu
betinelu Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Opreste imprimanta de la butonul de Power inainte de a da Delete in lista de imprimare. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Eu dau intai pauza pe urma delete si dupa cateva secunde dispare, asta in XP. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Multumesc pentru raspunsuri, le-am citit de ceva vreme, dar inca nu s-a mai intamplat.Cu prima ocazie o sa verific fiecare metoda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum