Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu GU81

maxxim33

Postări Recomandate

Daca va ajuta la ceva, am gasit doi cilindrii din teflon, diametrul de 255 mm si lungimea de 320 mm.

Cilindru sau bara? Cit costa o buc.? Daca este cilindru specificati si diametrul interior.Cu stima,Sandu.
Idem.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 446
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxxim33

102

• Terry34

95

• SirRoger

87

• RoadRunner941

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este vorba de bara rotunda, iar greutatea calculata de mine, este in jur de 45.5 kg/buc.Pretul e de 95 lei/kg negociabil.Va pot arata depozitul in care l-am gasit si negociati dumneavostra.

Link spre comentariu

Multumesc dar este mai avantajos de aici: http://www.sculesiechipamente.ro/PTFE-T ... n-865.html in sensul ca taie bucati de 10cm din orice bara...

Oricum , nu se merita atatia bani pentru un amarat de soclu.... La urma urmei se poate face cate o ,,bucsa" din teflon pentru fiecare terminal al tubului, bucsa incastrata intr-un material izolant ieftin gen sticlotextolit sau chiar textolit.....

Daca nu trebuia data fusta de aluminiu jos era treaba simpla: un soclu ca cel prezentat mai sus de dyogenes....

Dar, dat fiind faptul ca in actuala configuratie soclul intra in contact cu sticla fierbinte, se preteaza teflonul.

Link spre comentariu

Volumul unui cilindru = pi*r*r*hFier = 25,5 / 2 = 12,75 cmh = 32 cmatunciV = 3,14 * 12,75 * 12,75 * 32 = ~16334 cm3Densitatea teflonului este de 2200 kg/m3, adica 2,2 g/cm3 (conform wikipedia.org).Rezulta ca masa cilindrului in discutie = 16334 * 2,2 = 35935 g = ~36 kg !!!

Link spre comentariu

Na, daca asa zi calculele, asa o fi. Pe mine ma surprinde deoarece acu vreo 3-4 ani am cumaprat o bara de vreo 25 cm lungime si 10 cm diametru (daca bine imi amintesc) din care am facut 2 bucse la puntea spate a unui Peugeot 405, si bara aia nu avea mai mult de 2Kg...SirRoger, dar din faianta nu ar merge? Sau gresie. Crezi ca au pierderi mari?PS am refacut si eu calculele si asa iese... dar in cazul asta e extrem de scump!

Link spre comentariu

Nu stiu cum "pelaria mea" dar stiu "iunde-i fiurca"! (Morometii). Exista pe la toate magazinele astea de scule gen Baumax, etc discuri de Flex pentru faianta si gresie, faianta poate fi polizata cu disc clasic de smirghel suprapus iar la gaurire iti trebuie burghie Vidia (din acelea pt perete merg bine daca sunt de calitate). Faianta chiar nu e greu de prelucrat, cu gresia e mai nasol, dar se poate. Poti eventual face prima gaura cu burghie din acelea mici de freza dentara, daca ai. Cu alea gauream sticla fara probleme, daramite faianta...

Link spre comentariu

Hehehee ce balsoi lampa .Am cumparat una de la club la 25 lei .Asa mai merge.Aviz speculantilor cu 100 lei lampasul. Asa si sa revin ...tare imi place si cu fusta aia asa ca nu am sa o dau jos si am sa caut un sistem de adaptare ca la condensatorii electrolitici mari. Apropo in primar de cit sa fie sirma...dar in secundar (la filament) ????

Link spre comentariu

Apropo in primar de cit sa fie sirma...dar in secundar (la filament) ????

Eu folosesc pentru filament un traf de UPS ( corespunde unei puteri de 240W), in secundar scotea initial 2x8V eu l-am modificat sa scoata 2x6,5V. Secundarul e bobinat cu 2 sarme de 2mm diametru :freaza:
Link spre comentariu

Nu stiu cum "pelaria mea" dar stiu "iunde-i fiurca"! (Morometii). Exista pe la toate magazinele astea de scule gen Baumax, etc discuri de Flex pentru faianta si gresie, faianta poate fi polizata cu disc clasic de smirghel suprapus iar la gaurire iti trebuie burghie Vidia (din acelea pt perete merg bine daca sunt de calitate). Faianta chiar nu e greu de prelucrat, cu gresia e mai nasol, dar se poate. Poti eventual face prima gaura cu burghie din acelea mici de freza dentara, daca ai. Cu alea gauream sticla fara probleme, daramite faianta...

Neeeeeee, nu-mi surade ideea. Multumesc insa de info.Mai degraba folosesc un suport de 10mm grosime de pertinax in care introduc bucşe din teflon.....
Link spre comentariu

Gind la gind cu bucurie SirRoger si eu m-am gindit la traful de ups cind am vazut 3 fire de 1 mm paralel.Dar spune te rog ...il folosesti la filamente acum in vreun final ???

Nu Gabi. L-am testat numai cand am formatat un GU81. Lucreaza extrem de rece gratie calitatii tolelor.....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări