maxxim33 Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Ca sa revenim la topic si sa mai inteleaga forumistii de ce se numeste ,,Amplificator cu GU81" revin cu un filmulet facut in regim de... home made si citeva imagini de la primul test . Am alimentat cu 1600V si 2A am atacat direct pe pinul 5 al tubului printr-un condensator de 1 nf la 3Kv. Grilele bineinteles la masa. Dupa cum spuneam nu am pus nici un circuit Bias si se pare ca functioneasa fara probleme. Stiu ca nu e prea corect sa pun becuri dar nu am avut o sarcina mai mare si nici nu am vrut sa o ard pe cea care o am . Testele le fac linga calculator , televizor si bineinteles statie si nu am auzit zgomote la receptie si nici autooscilatii nu parea sa scoata. Asa ca pot spune ca e destul de serios tubul. Ca si randament posibil sa nu fie foarte mare, dar totusi e doar jumatate din tensiunea care o suporta tubul. In 3,5 nu am reusit sa il faca sa scoata mare lucru dat fiind capacitatile pe care trebuie sa le adaug. In 14 mhz merge bine, 21 mhz este bine....in 28 scade destul de mult asa ca am ridicat la 100w la intrarea in amplif. Cred ca mai trebuie finisat filtrul PI, si apoi sa revin cu detalii. Acum sarcina mea artificiala nu permite teste la putere mai mare asa ca pina iau una la 1Kw ramin la .. becuri. http://s1085.photobucket.com/albums/j43 ... 1QQtppZZ16 73! O zii buna. YO2MJM Link spre comentariu
yo4avd Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Frumos filmuletul,felicitari.Cum ai realizat socul de alimentare al filamentului ? Link spre comentariu
maxxim33 Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Multumesc ...Socul l-am facut pe un tor cu diametrul de 5 cm, unde am bobinat paralel cu sirma de 3mm Cupru izolat cu plastic. Am bagat 2x 10 spire, dar am lasat posibilitatea de a mai pune un tor ..la nevoie.73! Link spre comentariu
yo4avd Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Sa inteleg ca ai bobinat bifilar 10 spire cu diametrul de 3 mm? Link spre comentariu
maxxim33 Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Exact.. 2x10 spire pe tor cu diametrul de 5 cm. (bobinat paralel) Orice critica constructiva poate fii utila. Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 impresionant filmuletul.....si eu cred ca de la filtrul pi scoate mai putin sau pentru ca bobina de 28MHz are acelasi ax cu socul de anodica..se poate sa gresesc...ce sa zic...asa da lampa serioasa Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Jos palaria! Acum mai ramane de "bibilit" pentru a avea performante optime. Felicitari!!!!! Link spre comentariu
maxxim33 Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 La filtrul Pi este important sa nu aliniezi cele doua bobine si de aceea se pun diferit una de cealalta, La filtrul mai trebuie ..ajustat fiindca este posibil sa scoata mult mai bine in antena dar in general cu cit urci frecventa scade puterea la tub. Era un programel de calculat filtrul Pi si nu il mai gasesc :(Bobina pentru 21-28 are diametrul interior de 4,5 cm ..pentru Tery vreau sa spun ca e mai bine sa mai reduci diamentrul eventual la 3 cm si sa maresti numarul de spire. E mai bine la ...reglaje. Eu acuma ma cam chinui sa lipesc sub bobina dar deh ...se rezolva.Zilele astea il bibilesc si pun antena Ps: Frati rusii vine baiatul in banda!! Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 poate te dotezi si cu o sarcina bazata...sa ne arati fiecare amplif pe care l-ai facut si il faci exact cat poti obtine in configuratia data sau iti faci una...sacrifici o zi si niste banuti :rade:oricum e superba lucrarea si eu apreciez foarte mult ca ai facut singur carcasa amplificatorului, e asa cum ai zis..multa mecanica mai mult ...electronica vine dupa aceea! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 intrebare: Comutarea emisie-receptie o faci cu semnal PTT din transceiver sau automat cu o mica parte din semnalul rf de intrare redresat in baza unui tranzistor ce comanda releele? Link spre comentariu
maxxim33 Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Comutarea o fac direct din transceiver. Dar o sa pun un releu de 6v la comutarea din transceiver care la rindul sau v-a comuta restul de consumatori. Incerc sa il protejez pe cel din trx. :)Ps: M-am dotat cu o sarcina mai de putere Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 ce relee recomanzi? eu cred ca il bag direct sub etajul 1 si schema clasica de la un amplificator industrial..dupa ce fac probele o sa afisez toata schema la final. Link spre comentariu
maxxim33 Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 Gigavac G52WF SPDT sau astea http://www.jenningstech.com/pdf/coax/Coaxial.pdf sint bune. Depinde de $$$$ De care te gindesti sa pui? Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 deocamdata nu ma gandesc caci am de alergat dupa multa sarma pentru traful de inalta..o sa bobinez cu sarma de 1,2 daca gasesc sau 1,5 CuEm ...mai trebuie sa maresc suprafata trafului la 45cm , am 35 acum...totusi parca m-ar incanta un releu in vid bun rusesc...eu cred ca isi face treaba bine, as incerca cu un releu obisnuit ca cel din link-ul tau de youtube pana obtin din lampa tot ce poate in 11 metri : Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Deci...se mai baga cineva sa-si construiasca un amplificator cu GU81M ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum