Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu GU81

maxxim33

Postări Recomandate

• Răspunsuri 446
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxxim33

102

• Terry34

95

• SirRoger

87

• RoadRunner941

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

dar un convertor de tensiune 12- 2000V/1A pentru lucrul in mobil s-ar putea realiza? eu cred ca mult mai usor decat in varianta stationar :da

In mobil folosesti drept ,,convertor" un generator pe benzina..... :rade:
Link spre comentariu

Eu am incercat varianta cu convertor. Tensiune si putere iese, nu-i problema. Tragea vreo 10A in etaj final cu PL504, dar receptia era foarte tare parazitata, asa incat nu era rentabil. Iar pt GU-81 nici nu poate fi vorba, ar trebui sa traga aproape 200A (randamentul etajului final la 50%, putere de iesire 1Kw).

Link spre comentariu

Iata si un inceput de amplificator cu GU81M....deci am trecut la prelucrari in metal :freaza:

Am etajat cu tabla de inox care arata ...supercool !

Posted Image

By pixuletz at 2011-02-05

Posted Image

Posted Image

Si....am inceput si un condensator variabil...acum sa vad si daca imi va iesi...cine din Bucuresti imi doneaza cateva hard-disk-uri defecte pentru a experimenta daca merge sa fac ceva cu acele discuri?

Posted Image

mai am de gasit si un transformator pentru inalta..sa vedem unde gasesc... :jytuiyu

Link spre comentariu

Poti sa pui si schema care ai facut-o la sursa de alimentare? Cablajul folosit este de acela pentru teste? Ce diode ai folosit ... se impaca cu tensiunea? La cutie mi se pare destul de fragila structura, cind o sa bagi inauntru cutiei 15-20 kg probabil ca o sa se cam strimbe, mai gaseste vreo idee si daca poti sa mai faci cumva sa consolidezi structura.Ziceam si eu...nu e neaparat sa fie bine :)73!

Link spre comentariu

Nenea Gabi postez si schema sursei care am testat-o pe un transformator de 350V si am masurat tensiunile cu o sonda din schema publicata aici de Dvs.

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

Case-ul de calculator pare fragil dar este din tabla groasa care o voi intari cu profile din aluminiu mai tarziu si dupa cum se vede chiar am pus un profil orizontal de fier la etajul 2, nu vreau sa imi cada traful de anodica pe picior :rade:

Link spre comentariu

sunt foarte curios ce putere scoate si cat consuma lamputa!Aha....multumesc pentru informatie Mini...ca sa stiu ce curent sa-i dau :aplauze eu am crezut ca 1,5 A sunt de ajuns :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări