Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu GU81

maxxim33

Postări Recomandate

• Răspunsuri 446
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxxim33

102

• Terry34

95

• SirRoger

87

• RoadRunner941

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Picofarad se scrie prescurtat cam asa: pF (si nu pf).Nu vei gasi niciodata o valoare de x pF la 5kW.Fie e vorba de tensiunea de lucru, caz in care ar fi adecvat 5 kV,fie este vorba de puterea reactiva caz in care se zice 5 kVAR.Da-i bataie cu constructia si daca ne arati ce ai facut promit saofer doua bucati cu titlu gratuit: 1 nF / 7 kV , 10 kVAR73

Link spre comentariu

Eu sunt inca la inceputul constructiei, m-am gandit sa strang piesele intai, abia a sosit lampa, prin amabilitatea d-lui Dinca - YO8BDV caruia trebuie sa ii multumesc pentru promtitudine si transport, am defustat deja bombitza, lucrez la soclul din textolit, mai trebuie sa gasesc 2 transformatoare, condensatoarele variabile cu aer si door-knob-ul :nas:

Link spre comentariu

Nanopico..daca e asa..iti multumesc de pe acum, nu am cuvinte! :101 E adevarat ca GU81M are acel soclu cu ghidaj de sticla si acel soclu ca nu cumva datorita puterii debitate sa nu plece singura la plimbare? :rade:

Link spre comentariu

ce noroc au unii..... :cadou

Ai nevoie de ceva ? Acu....sa nu ceri un kil de euroi ca nici macar in monezi nu am :ras: !
Nu, eu nu am nevoie acum! Apreciam faptul ca inca mai sunt oameni cu caracter (George, alias nanopico in exemplul de mai sus)!
Link spre comentariu

uff..deci lampile la emisie se vor plimba sau nu? Noroc ca am 2 lamputze...una are sticla subtire rau la un anod, ciobita din nastere, eu le-am curatat atent, cu o lama de cutter, a doua e folosita, ramane de vazut cat de mult....iar intrebare ce se intampla daca se va sparge la emisie...trebuie sa luam in calcul orice?! :nas:

Link spre comentariu

Postez imagini acum asa cum am fost rugat, cu inceputul proiectului meu, lampa soclul , butoanele frontale de acord:

Posted Image

By pixuletz at 2011-01-29

Posted Image

Posted Image

New house for GU-ul meu si instrumentele de pe front.

Soclul este mobil in limita 3-5 mm pentru GU dar cu prinderi ferme la pini si soclu, prin reglaj cu piulite si suruburi apoi voi adauga o fusta de textolit neplacat sub soclu.

Posted Image

uhh...cat mai am de lucrat la el...imi e groaza sa ma gandesc dar o fac cu placere, e ceva deosebit :da

Link spre comentariu

Super...este un inceput bun. Daca poti ca la partea de jos a soclului sa mai pui inca o placa de sticlotextolit pe 4 distantiere, iar distanta sa fie masurata in astfel in cit sa nu poata sa coboare mufele de pe picioruse in jos si sa atinga masa.Ps: La ce frumos lumineaza lampa, parca jumate din chinuiala este uitata. Daca mai si functioneaza atunci chiar ca nu mai conteaza orele de munca depuse.Succes si asteptam detalii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări