Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu GU81

maxxim33

Postări Recomandate

• Răspunsuri 446
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxxim33

102

• Terry34

95

• SirRoger

87

• RoadRunner941

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Haidati sa ne intalnim in 80m toti cei de pe elforum.Propuneti si voi o zi.

Am propus eu mai demult, sambata la ora 20 dar se pare ca nu mai e propagare YO la ora aceea.Haideti vinerea (sau joia) pe la 17 in jurul lui 3710.
Link spre comentariu

Pai era propagare, eu te auzeam 59+10 si tare ma ardea mana sa apas pe butonu rosu, da nu aveam patalama pe vremea aia. Acum, cand am patalama, nu va mai aud, ca nu se propaga pana aici in 80m...

Link spre comentariu

Multumesc sebi_c pacat ca nu m-am jucat cu el :) dar ii vine si vremea lui. Daca nu ai citit mesajul privat ..tocmai spuneam ca daca sint la fel galetii atunci cred ca as incerca sa ii cuplez intre ei. Altfel nu cred ca pot face. Multumesc pentru intentie si ....laude :101

Link spre comentariu

Multumesc sebi_c pacat ca nu m-am jucat cu el :) dar ii vine si vremea lui. Daca nu ai citit mesajul privat ..tocmai spuneam ca daca sint la fel galetii atunci cred ca as incerca sa ii cuplez intre ei. Altfel nu cred ca pot face. Multumesc pentru intentie si ....laude :101

Am fost bolnav cu tensiunea, asa ca nu am putut reactiona chiar rapid. Astazi e prima zi de forum! Ar cam trebui sa ajunga, pt ca au plecat in 11.01.
Link spre comentariu

Multumesc pentru ...donatie si o sa fie pus la loc de cinste in Mega finalul cu gu81 :aplauze :aplauze :aplauze 73!Multa sanatate si asteptam vesti bune.Ps; Tensiunea mare nu e buna decit in aparatele noaste

Link spre comentariu
Vizitator rlacika

Un condensator in vid 100pico la 5kV te ajuta? Dar nu prin posta :sparge: sau alti curieri rapizi ca astea-s gingase tare. Deci daca e bun cauta un mesager care trece prin Cluj si e de acord sa-l duca intact pana la destinatie.Succes pentru finalizare!73 de Vasile

Link spre comentariu

Sint uimit si bucuros ca alaturi de alti colegi apar noi oameni care doresc sa ma ajute la finalizarea amplificatorului. Chiar si eu sint curios cum se va auzii in banda si abia astept sa il testez.Multumesc tuturor!73!

Link spre comentariu

....cauta un mesager care trece prin Cluj si e de acord sa-l duca intact pana la destinatie....73 de Vasile

S-ar putea sa am eu un drum prin Cluj peste vreo 3 saptamani. Ma pot intoarce prin Hunedoara.Fara rulota, rlacika :aplauze .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări