Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplituner CAT-SOUND CS907 -problema!

Cilibiu

Postări Recomandate

Detin acest amplificator de ceva vreme dar tot nu il "cunosc" bine!Am folosit intrarea optica dar nu am acces la meniul "CONFIG" de ce numi da voie?? cand imi da voie?Functia DOLBY DIGITAL, apas pe buton si nu se schimba nimic, exact cum nar functiona, si pe intrare optica si pe analogica!Butoanele DIRECT si BYPAS, cea ce stiu despre ele ca merg doar 3 canale , R,L si SW! Dar intre ele nu vad nici o diferenta ca sunet, ori una ori alta mi se pare ca se aude la fel! -daca imi puteti explica aceasta diferenta care nu o observ!Butonul DTS aceasi chestie ca la butonul DOLBY DIGITAL! :nas: :nas: Cine ma poate ajuta cu detali este bine venit!Si daca puteti da si mai multe detali despre el, defecte-avantaje! :jytuiyu Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat pe acest forum!Cu ajutorul vostru am prins experienta mult mai multa decat inainte! :101 :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

5

• adicontakt

2

• remus68

2

Top autori în acest subiect

Da scuzatima de greseala dar numa acum am observat!Intradevar este vorba de CS907!D-ul este langa S si nu am fost atent cand am scris! :jytuiyu Deci cam ce ati putea spune despre el?

Link spre comentariu

Am citit subiectul acela dar mai mult zice de problema cu welcome decat ce vreau eu sa aflu!De acea am deschis acest subiect, ca sa se zica de detaliile lui tehnice nu de problema lui, la mine este rezolvata acea problema! :101

Link spre comentariu

pai ce semnal ii aplici la intrare ca sa ai acces la functiile acelea? cauta un dvd cu sunet 5.1 si dolby digital si aplica-i semnal pe intrarile digitale optic sau coaxial. daca ii bagi pe intrarile analogice normal ca nu o sa iti mearga acele functii.eu pt muzica il tin pe egalizoarele luide pop jazz etc si se aude pe toate 6 boxe. la film il comut pe dolby digital (de fapt cand sesizeaza semnal digital se comuta singur)pe bypass nu il tin deoarce imi reda stereo doar 2 sateliti plus subul(lucru normal de altfel deoarece se sunteaza procesarea de sunet)

Link spre comentariu

Nu stiu ce ai citit tu mai sus dar am zis clar ca am bagat si intrare optica chiar de la un DVD!Si tot nu mia dat drumu la acele functi!Iar butonul DIRECT tot nu ai zis care e diferenta intre el si BYPASS!

Link spre comentariu

acuma am citit , sigir dvd ul e cu 5.1.? eu la al meu ma uit si vad filmele pe dolby digital. diferenta nici eu nu o stiu exact pt ca , chiar nu folosesc intrarile acelea

Link spre comentariu

DVD are iesire analogica 5.1 dar optica nu am intrat in meniu sa vad daca are ceva de 5.1 pentru optic!Dar in timp ce foloseam intrarea optica am umblat la setarile de pe afisaj, adik delay pentru rear si alte presetari!Dar la amplituner nu am reusit sa il setez!Dar tot nu stiu care e diferenta intre BYPASS si DIRECT, care dupa cuvinte inseamana acelasi lucru! :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări