Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rog lamurire

Vizitator claudiuid

Postări Recomandate

Vizitator claudiuid

Buna ziuaSunt nou pe forum si sper ca am postat unde trebuie.Dupa cum zice titlul va rog sa ma lamuriti/ajutati cu niste informatii.In zona in care locuiesc sunt probleme cu reteaua electrica in sensul ca pica destul de des.Cateva din cunostiintele mele au avut probleme cu centrala termica cauzate de aceste caderi de tensiune.As vrea sa cumpar un stabilizator de tensiune sau UPS daca e mai recomndat pentru a proteja centrala termica.Am gasit 2 modele : unul e produs de Apollo (600VA) si costa undeva la 60 ron celalalt e produs de APC (1200VA) si costa 220 RON.Centrala mea este o centrala de 24 kW care are un consum de aprox 120W.Intrebarea mea ar fi : ar fi suficient daca as cumpara stabilizatorul de 60 RON ?Tot aceasta problema m-a facut sa ma gandesc si la TV.Ar trebui pus si el pe stabilizator sau pot folosi doar un power protector ? (in manual scrie ca TV-ul functioneaza la 220-240V si consuyma 120W).Va multumesc anticipat,Claudiu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucione_cip

1

• radu ionel

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări