Vizitator Igor Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Salut sunt din Basarabiea,,,Moldova ...Chisinau...dar nu cred ca tare ar conta atita timp cit intelegem ce vorbim,nu sunt un specealits in electrotehnica dar incerc si io sami fac un amplificator si un woofer adica ceva de genul 4,1 pina la moment am facut un amplificator de tda8571j 4c/40w si as vrea sami fac si wooferul la el...problema e ca nu mam decis ce amplificator sai fac si cea mai mare problema e ca am luat un difuzor la mina doua dar practic nou insa o firma pe care no gasesc pe internet asa ca nici macar cutiea nustiu cum sa io fac fara datele difuzorului asa ca sper ca cineva cunoaste sau cel putin a auzit de asa difuzor ca ...FENNER...facut in Italia Venetiea...fenner dw 250c...este denumirea coplecta e din fibra de carboninpendaza nominala:4Ohmpotenza massima:200Wattrisposta in frequenza:29/3100Hz Link spre comentariu
remus68 Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 o firma pe care no gasesc pe internetSe gasesc foarte putine date despre acest difuzor.http://www.autoal.cz/ceniky-2006/MO-cen ... n-2006.pdfhttp://www.google.ro/search?hl=ro&sourc ... =&gs_rfai= Link spre comentariu
Vizitator Igor Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Multumesc ...Remus68...dar din pacate tot nam gasit datele difuzorului qts,qvs...etc.dar sper ca odata o sa apara pe net si alea pina atunci in stare de repaus....((ms de colaborare Link spre comentariu
Vizitator Igor Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Chear nimi nu mai are de spus nimic...eu cam ma tot gindesc ce amplificator si ce filtru sa folosesc pasiv sau activ tare nu pricep nici in unul nici in altul...acum expirimentez cu unul activ care ma deranjeaza dor faptul ca trebuie conectat la sursadar as vrea sa stiu care e mai bun si mai folosit...si inca ceva am studiat citeva amplificatoare si ma uitam la unul de tda7294 dar problema e ca cere sa fie alimentat cu 40v dar eu am un transformator de 12/14v sau pe undeva cal prin gropi din motiv ca nu inteleg....sper ca cineva o sami dea vre un sfat sa ma luminez si io sau un alt aplificator sa aleg.... Link spre comentariu
remus68 Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 am studiat citeva amplificatoareIn ceea ce priveste amplificatorul, la sectiunea "amplificatoare" viewforum.php?f=5 gasesti mai multe solutii pentru a utiliza o sursa de tensiune asimetrica de aproximativ 12...14Vcc; aceasta ar fi o varianta viewtopic.php?f=5&t=61984&hilit=tda1562 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum