Vizitator darik Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Detin o baxa pe 3 cai la 8 ohmi la care nu se mai aude tweeterul, l-am desfacut de la filtru si am constatat ca asa functioneaza, deci imi este clar ca problema provine de la filtru. In cazul in care as inseria tweeterul cu un condensator si apoi l-as pune in paralel cu filtrul s-ar modifica impendanta? Mentionez ca si pe tweeter scrie 8 ohmi. Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde. Link spre comentariu
baga Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Cel mai bine ar fi sa repari filtrul, in cele mai multe cazuri problema e numai o lipitura rece, daca nu , schimba condensatorul de pe filtru ce este legat la tweeter Link spre comentariu
rares01 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 mare atentie sa folosesti aceleasi valori si neaparat condensator nepolarizat Link spre comentariu
Vizitator darik Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 aceleasi valori cu condensatorul de pe filtru? Link spre comentariu
JARRELL Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Logic, tocmai am schimbat condensatorul de pe filtru cuunul identic si tot nu se aude, nu-mi ramane decat sa-l inseriez cu tweeterul si sa-l leg II cu filtrul sau nu-l mai leg deloc... Link spre comentariu
rares01 Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 poate este altceva ars uitate atent totusi care dintre voi are probleme la filtru? Link spre comentariu
Vizitator darik Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 S-a rezolvat, era un contact imperfect pe care cu greu l-am depistat, a scris un amic de-al meu anterior, l-am intrebat si pe el Link spre comentariu
rares01 Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 bine ca s-a rezolvat alta data mai multa atentie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum