th3-razor Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Salut am nevoie de o schema de un amplificator mono maxim 5w alimentare 12 -15 v.Vreau sa il pot face cat mai usor cu cat mai putine piese care le pot gasi cu usurinta in tv stricate,radio.Sunt foarte amator de electronica. Link spre comentariu
Spitfire Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Vreau sa il pot face cat mai usor cu cat mai putine piese care le pot gasi cu usurinta in tv stricateDaca gasiti in TV-uri un IC final gen LA4270, iata o schema simpla(2X6W): Deasemeni in TV-urile romanesti gasiti TBA810AS, cca 2W. Link spre comentariu
th3-razor Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 sunt cam tantalau ca nu stiu sa citesc schema.Nu am facut la scoala asa ceva.Am 16 ani.Poate are cineva construit asa ceva si sa imi poata da o poza cu componentele si valorile fiecaruia Am gasit schema http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... s/1458.pdf dar nu stiu cum sa masor condensatoarele nf.Am un multimetru DT830B. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Pai cu TDA 2030 nu mai va incadrati in titlul topicului... Buna ideea d-lui Spitfire cu TBA 810 (MBA 810), - A sau AS -. Cu modificari minore (radiator marit, tensiune de alimentare mai mare) obtineti cca 6 W de la acel integrat. Rezultate aproape identice obtineti si cu module audio recuperate care contin TCA 150. Din pacate, acel multimetru nu stie sa masoare capacitati... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum