chetross Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 Dupa instalare XPpro sp1 Hardu munceste prea multO solutie va rog Link spre comentariu
cristimm Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 Start - run - msconfig - enter si debifezi tot ce nu iti trebuie. (eu am lasat doar ypager) Link spre comentariu
Vizitator lukacristian Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 Este prima solutie,a doua fiind sa "cureti" butonul de start de programe shi aplicatii inutile... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 ai cumva ram putin la calculator?cand este in situatia asta windows-ul foloseste niste spatiu pe hard ( page file) ca shi cand ar fi ram. Link spre comentariu
Haralambie Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 Raspunsul este baga sp2 Link spre comentariu
nonyhaha Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 si mai mult ramstie dj dog Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 Pot sa-ti spun ca Si intre 1 Go si 1,5 Go de memorie inca se simte diferenta, daca nu ai CEL PUTIN 512 Mo, nici nu te gandi la altceva... Link spre comentariu
chetross Postat Octombrie 9, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2005 Era un post vechi pus de tata ............Mersi de rapunsuri. Oricum, acu sa zic si eu :- Sp2 e un gunoi ... parerea mea ... am avut prea multe probl cu ceva soft si update`uri- ram este oleak - 512 pc3200 Link spre comentariu
Haralambie Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 Era un post vechi pus de tata ............Mersi de rapunsuri. Oricum, acu sa zic si eu :- Sp2 e un gunoi ... parerea mea ... am avut prea multe probl cu ceva soft si update`uri- ram este oleak - 512 pc3200Daca pt tine e un gunoi pt altii e salvator :prayer: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 Hardu munceste prea multO solutie va rogDa-i si tu un concediu, o sa fie mai relaxat dupa aia :smt115 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum