Vizitator gigibeb Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Am problema grava..Sunt salariat intr-o institutie si am primit acum cativa ani niste claculatoare cu LCD-uri,au avut alimentatoare (chinezesti parca)care s-au ars...Dea atunci stam ca LCD pe tusa...Ma intereseaza de unde pot sa cumpar 2(doua bucati) sau sa le pot repara...Mentionez ca denumirera de pe cutie este AC-K1205,inpout-100-240VAC-50HZ-1,5Asi inpout-DC 12 V-4,2A. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Le poti alimenta direct din PC,ca doar sursa lui scoate 12v si nici monitorul nu e la mare distanta de unitate.Eu asa am facut la 2 monitoare (dintre care unu e alimentat si cu 12v si cu 5v) Link spre comentariu
Vizitator MaroKanu22 Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Spune si mie te rog care fire iti dau 12v aceiasi prob am si eu, dar nu imi da nicaieri 12v.si vreau sa mai stiu dak sunt 5A in loc de 4,2 e vreo problema? Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 @MaroKanu22 la sursele de PC ai aprox. 12VDC intre galben (+) si negru (GND). Nu este o problema daca sursa ta poate debita un curent mai mare. Problemele apar atunci cand consumatorul (sau suma consumatorilor pe ramura de 12V) absoarb/e un curent peste Imax (chiar si pentru 1 sec) al sursei si astfel sursa va intra in protectie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum