Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator uher vg 836

Vizitator coategoale

Postări Recomandate

Vizitator coategoale

salutare la toti am primit un amplif uher vg 836 ...cunoaste cineva firma asta si imi poate spune cineva cate ceva despre el ?...mi s a spus ca ar avea 4x65 de w....cine ma poate lumina ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• remus68

1

• ex.escu

1

Am unele îndoieli că rezistă cu succes pe sarcină de 4 Ohmi, mai ales că din perioada aia, amplifurile lor erau făcute de diverse firme japoneze. Ca să nu ai surprize, o pereche de boxe de minim 100W reali, nu chinezeşti, pe 8 Ohmi.

Link spre comentariu

Amplificatorul are performante decente,dar are finalul realizat cu STK-uri din seria "non switching" care au performante bune ,daca sunt cele originale ,si numai pe sarcini de 8 ohm;din motive de marketing (unii producatori europeni in special nordicii produceau incinte de 4 ohm) se mentioneaza in prospect si posibilitatea folosirii incintelor de 4 ohm dar de multe ori folosirea lor duce la depasirea parametrilor circuitelor integrate.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator coategoale

salutare la toti !!!....la ampliful meu uher , am atasat o pereche de boxe pioneer cs 7070 .....pe cartea lor scrie 190 w si 8 ohmi.....merg fain de tot .....cine stie ceva despre modelul asta de boxe? ......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări