Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor GPS pentru un Nokia 5730XM

Vizitator bogzybom

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

3

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Salut.Nu ştiu dacă opţiunile din meniu sînt la fel, dar poţi încerca aşa:Location -> Positioning -> Positioning methods, verifici să fie bifat Integrated GPS.Poţi bifa şi Assisted GPS, dar va folosi reţeaua pentru transfer de date ca să determine locul în care eşti.Trebuie să verifici semnaulul sub cerul liber, cipul de GPS e unul slăbuţ, echivalent SIRF II.

Link spre comentariu
Vizitator bogzybom

Salut.Nu ştiu dacă opţiunile din meniu sînt la fel, dar poţi încerca aşa:Location -> Positioning -> Positioning methods, verifici să fie bifat Integrated GPS.Poţi bifa şi Assisted GPS, dar va folosi reţeaua pentru transfer de date ca să determine locul în care eşti.Trebuie să verifici semnaulul sub cerul liber, cipul de GPS e unul slăbuţ, echivalent SIRF II.

La Metode de pozitionare am bifat urmatoarele optiuni: GPS asistat,GPS integrat, Din retea si chiar daca sunt in casa langa reteaua wireless nu se conecteaza la retea. Sub cerul liber nu am incercat da o sa incerc.
Link spre comentariu

A, păi ca să se conecteze la reţea, trebuie să te duci la Positioning server, îl pui pe Automatic, la Access point îţi pui punctul tău de WLAN, iar server address trebuie să fie supl.nokia.com (fără http:// că nu va merge). Încearcă să ieşi pe balcon.

Link spre comentariu
Vizitator bogzybom

In lista de conexiuni de la Positioning server nu am conexiunea mea wireless cu tot ca e setata si am sters toate celelate puncte de acces la internet a ramas decat conexiunea mea si acum imi da mesajul urmator "Lipsa puncte de acces definite.Definiti un punct de acces in Setari conexiune."

Link spre comentariu

Înseamnă că nu-i plac decît conexiunile de date din reţea. Nu ştiu sigur, eu am dezactivat porcăria aia că n-am chef să dau banii pe net aiurea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări