Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teapa de zile mari ... help ?!?

Vizitator Robert72

Postări Recomandate

am de cateva zile ceva probleme la stomac ca e un pic deranjat ,nu stiu ce baiuri o fi avand dar acum se pare am declansat ceva ca dupa ce am citit ce a-ti spus voi ,era sa murdaresc scaunul si credeti-ma ca am si lenjerie interioara si pantaloni scurti-am ras bine ,diful o fi luat de la targuri de vechiturisi da raspunsul e ca merita daca nu ai pretentiidupa rebobinare va iesi un defuzor cu alte proprietati de cat cele din fabricacred ca fac unii cu 20-30 ron,judeca tu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

3

• remus68

3

• papyreloaded

2

• misuraelectronic

2

... oi fi eu tămâia tămâilor când vine vorba de timişoara, da' măcar despre mehala ştiu că e raiul şmecherilor locali... zi mersi că n-ai cumpărat ceva mai scump, gen telefon, alte alea!!!e ca şi cum m-aş duce în palas (pe dreapta, când vii dinspre oraş) sau în piaţa chiliei, să cumpăr lanţ de aur de la comersanţii cu sediul pe trotuar!!! :ras:

Link spre comentariu

Off Topic:Avand in vedere ca eu am cumparat cu 5 lei, dintr-un targ, o statie Motorola T6222, impecabila si perfect functionala, as zice, intr-adevar, ca omul chiar si-a luat o mare teapa... :aplauze

Link spre comentariu

mah ... si eu sunt din timisoara , frecventez zona mehala :)) si stiu multi care si-au luat teapa , cu milioane , considera-te norocos ca ai dat doar 5 lei , a mai scris cineva si sunt deacord : foloseste-l in scop didactic , nu ai cum sa il strici mai rau si nu ai nimic de pierdut , banii de o bere :)) in cel mai rau caz, incearca sa il repari si sa nu arzi vreo statei probandu-l :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator lautarul

hai totusi sa il ajutam si sa nu fim chiar asa de rai..........deci....frecarea pe care o auzi denota ca bobina sa despris si freaca nu este chiar intrerupta daca mai caraie ceva kitul de reparatie este destul de scump si daca faci calculul mai pui probabil 10 lei si iei altul bun deci aruncal succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări