mariobe Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 am de cateva zile ceva probleme la stomac ca e un pic deranjat ,nu stiu ce baiuri o fi avand dar acum se pare am declansat ceva ca dupa ce am citit ce a-ti spus voi ,era sa murdaresc scaunul si credeti-ma ca am si lenjerie interioara si pantaloni scurti-am ras bine ,diful o fi luat de la targuri de vechiturisi da raspunsul e ca merita daca nu ai pretentiidupa rebobinare va iesi un defuzor cu alte proprietati de cat cele din fabricacred ca fac unii cu 20-30 ron,judeca tu Link spre comentariu
costy Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 la cat ai dat pe el poti sa il folosesti in scop didactic; incerci sa il faci tu; desi cred ca numai lipiciul costa mai mult de 5lei; asta presupunand ca ai sarma. Link spre comentariu
MifTy Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 ... oi fi eu tămâia tămâilor când vine vorba de timişoara, da' măcar despre mehala ştiu că e raiul şmecherilor locali... zi mersi că n-ai cumpărat ceva mai scump, gen telefon, alte alea!!!e ca şi cum m-aş duce în palas (pe dreapta, când vii dinspre oraş) sau în piaţa chiliei, să cumpăr lanţ de aur de la comersanţii cu sediul pe trotuar!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Off Topic:Avand in vedere ca eu am cumparat cu 5 lei, dintr-un targ, o statie Motorola T6222, impecabila si perfect functionala, as zice, intr-adevar, ca omul chiar si-a luat o mare teapa... Link spre comentariu
Optiplex Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 mah ... si eu sunt din timisoara , frecventez zona mehala ) si stiu multi care si-au luat teapa , cu milioane , considera-te norocos ca ai dat doar 5 lei , a mai scris cineva si sunt deacord : foloseste-l in scop didactic , nu ai cum sa il strici mai rau si nu ai nimic de pierdut , banii de o bere ) in cel mai rau caz, incearca sa il repari si sa nu arzi vreo statei probandu-l Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Maine seara sterg topicul asta...mi se pare useless. dar e amuzant Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Bine bine, o mai las sa se delecteze si altiiMai util ar fi la bodega... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Bine bine, o mai las sa se delecteze si altiiMai util ar fi la bodega... la bodega mergem in weekend .. scz de offtopic , dar cred ca tot subiectul e off Link spre comentariu
Vizitator lautarul Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 hai totusi sa il ajutam si sa nu fim chiar asa de rai..........deci....frecarea pe care o auzi denota ca bobina sa despris si freaca nu este chiar intrerupta daca mai caraie ceva kitul de reparatie este destul de scump si daca faci calculul mai pui probabil 10 lei si iei altul bun deci aruncal succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum