Vizitator Robert72 Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 salutare ... stau in Timisoara si imi place sa merg prin Flavia si Mehala , am gasit un difuzor de 100 w 8 ohmi bass . pretul era 5 lei ... i-am facut si proba si mergea ...acasa cand sa il incerc din nou nimic ... se misca membrana dar se aude doar un barait , nici urma de muzica numai baraie, :cry: am auzit ca ar putea fi bobina arsa (i-am scos capacul din centru si chiar miroase a ars si daca misc membrana cu mana se aude cum freaca ceva ) ... daca e bobina se poate repara ? cat ma costa? avand in vedere cat am dat pe el decat sa bag o avere mai bien il arunc ... daca nu e bobina ce altceva poate avea ? Link spre comentariu
Stefan Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 ai dat 5 lei pe un dif si vrei sa il repari ? hai ca asa ceva chiar nu am auzit.am auzit de prezervativ la vulcanizare, bec la depanator dar dif de 5 lei la bobinator NU ! p.s: titlul este gresit si subiectul este o caternica totala, trebuie mutat la Carciuma ... Link spre comentariu
Vizitator Robert72 Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 nu ma bazez pe pret cand zic ca vreau sa il repar ... ma bazez pe puterea lui . Vorba ta ... bec la depanator si prezervativ la vulcanizare , nu sunt nebun sa il repar pentru cat a fost , vreau sa il repar pentru ca are 100w deci nu e chiar mic . Link spre comentariu
Stefan Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 am si eu difuzor de 250W, scrie pe el chiar si RMS dupa 25W deja ascult gunoaie, aia nu mai e muzica placuta. Link spre comentariu
remus68 Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 am gasit un difuzor de 100 w 8 ohmi bass . pretul era 5 lei De curiozitate, ce diametru are? Link spre comentariu
papyreloaded Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 8 cm...pardon, inch Link spre comentariu
remus68 Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 8 cm Tu i-ai vindut difuzorul? Link spre comentariu
papyreloaded Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 8 cm Tu i-ai vindut difuzorul?daca aveam de unde lua, luam o caruta si le tineam la pastrare in beci, sa faca pui Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 @ domnul robert72...!dupa titlul postat de dvs --- TEAPA DE ZILE MARI ...HELP ?!? ---, s-ar putea zice ca tocmai ce ati pierdut vreo proprietate la poker , sau ati cumparat scump vreo masina care s-a dovedit a fi furata si v-a confiscat-o militia republicana , sau v-a ars in incendiu salteaua unde tineati economiile de-o viata ...! cind colo , ce sa vezi....big surprise !!! difuzorul a costat 5 lei amariti ... ce naiba ne plictisiti aici pe toti cu probleme gen hagi -tudose...?e la mintea cocosului ca reparatia acestui difuzor va costa mai mult decit cei 5 lei prapaditi dati pe difuzor...! dvs cam ce ati vrea ? .... probabil , sa coste reparatia lui maxim 2,5 lei , pentru ca afacerea sa fie rentabila...nu-i asa ???!!! Link spre comentariu
radue Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Maine seara sterg topicul asta...mi se pare useless. Link spre comentariu
Stefan Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 @ radue nu apreciezi informatia de buna calitate in general nu postez pe aici "Boxe si difuzoare", si nici nu citesc subiectele, dar cand am vazut Titlul ?!? am zis ca merita sa ma uit. Link spre comentariu
danzup Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Maine seara sterg topicul asta...mi se pare useless.Chiar asa mai radule : nu apreciezi tinerii viitori electroscamatori care se plictisesc si posteaza aberatii pe forum ???Pai si noi de cine mai radem pe aici ???Pot sa zic ca postarea asta dupa ce am citit-o mi-a inseninat ziua ! Link spre comentariu
radue Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Bine bine, o mai las sa se delecteze si altii Link spre comentariu
c_anicai Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 .. daca e bobina se poate repara ? cat ma costa?dacă eram de prin zonă făceam o pomană să-l bobinez cu 5 euroi lucrare garantată cât să reziste la prima probă. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 1-- am gasit un difuzor de 100 w 8 ohmi bass . pretul era 5 lei ...scump , domne , scump...dincolo era mai ieftin... 2--i-am facut si proba si mergea ...acasa cand sa il incerc din nou nimic ... se misca membrana dar se aude doar un barait , nici urma de muzica numai baraie,ce n-ati inteles dvs este ca muzica venea din alta parte , nu din difuzor... vinzatorul v-a pacalit la modul elegant...probabil cinta chiar el si n-ati fost atent pentru 5 lei ati platit numai pentru fiare...carcasa , bobina , suspensii , rile , fire leonice , lipici-clipici , borne ,etc...! daca vreti sa mai si cinte toate fiarele astea adunate impreuna...apai , s-avem pardon...mai trebuie sa bagati fise in aparat... n-ajung doar cinci lei ...! ca sa fiu si mai precis , cu 5 lei ati platit doar poleiala...daca vreti si ciocolata , mai pompati niscaiva cascaval delaco la lautar/vinzator si va va vinde sigur si muzica aferenta difuzorului respectiv ...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum