sxnel Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 Orion TV2050 MK5 este modelul trecut pe carcasa acestui tv, insa pe placa, in dreptul trafo linii, este trecut TM 5321 B , sa fie asta modelul sasiului ? Nu am gasit pe nicaieri o schema (vechea mea problema -schema !) si m-a cam bagat in ceatza defectul asta ! Functionarea e normala, inafara de " tzaraitul " anormal celui cu care m-a obisnuit inalta tensiune dintr-un tv cu o functionare corecta ! Finalul linii se ambaleaza termic si "se duce "cam in 15 minutzele ! Tensiunea alimentare linii este constanta , nu variaza consumul in acest interval de timp cat rezista finalul , cred ca este ceva din comanda finalului linii insa nu am gasit nimik pana acum , si "sap" la el de cateva ore bune ! Ma poate ajuta cineva cu vreo schema sau vreun sfat pt tv-ul asta ?Am gasit ceva pe "eserviceinfo" dar este numai modulul de comanda . In rest nimik pe nicaieri nici urma de schema asta ! Please help me ! :( Link spre comentariu
MIHAIS Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 contacte imperfecte pe traseul de baza al bucu alte cuvinte bu nu are curent de baza suficient pentru comutare corecta Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 SCHIBAI STECHERUL POATE NU FACE BINE CONTACT SAU SIGURANTA Link spre comentariu
sxnel Postat Septembrie 14, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2005 HA HA HA Multumesc de ajutor VIOREL.SADAM , esti un geniu ! ("SCHIMBA-I" :shock: ) Cum ti-ai dat seama ca stecherul e defect ? Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 8) Si aici ce este?... http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... 50MK5.html Verifica condensatorul C410 1uF/160V , trafo driver T401 sau cu sanse de maxim 1% tranzistorul driver... Link spre comentariu
sxnel Postat Septembrie 15, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2005 In primul post am spus deja , ce am gasit pe "eserviceifo" ! Acolo nu este decat blocul de comanda al acestui tv. Un fisier arhivat de 215 KB care contine un "file djvu" cu partea de comanda a televizorului model ORION TV 2050 MK 5 , doar atat am reusit eu sa gasesc acolo, mister_rf ! Oricum multzumesc sincer, pt sfat ! Condensatorul de 1 uF/160 v l-am schimbat deja o sa incerc si tranzistorul si trafo driver ... Link spre comentariu
belowsky Postat Septembrie 15, 2005 Partajează Postat Septembrie 15, 2005 orion tv2050mk5 Link spre comentariu
sxnel Postat Septembrie 15, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2005 Multzumesc foarte mult pt schema, belowsky ! Sper sa reusesc sa-i vin de hac "nemernicului " ! Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Septembrie 15, 2005 Partajează Postat Septembrie 15, 2005 ... Acolo nu este decat blocul de comanda al acestui tv. Un fisier arhivat de 215 KB care contine un "file djvu" cu partea de comanda a televizorului... :lol: Trebuie sa inveti sa folosesti fiserele *.djvu ... 8) In arhiva de numai 200K gasesti toata schema... dar trebuie sa selectezi si alta pagina din meniul ce apare in browserul tau si sunt in total 4 pagini.... :lol: Link spre comentariu
sxnel Postat Septembrie 15, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2005 Asa este , scuze, nu am lucrat cu fisiere "djvu" dar mai am timp sa invatz ! mersi ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum