Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orion TV 2050 MK5 , D1555 se ambaleaza termic si crapa !

sxnel

Postări Recomandate

Orion TV2050 MK5 este modelul trecut pe carcasa acestui tv, insa pe placa, in dreptul trafo linii, este trecut TM 5321 B , sa fie asta modelul sasiului ? Nu am gasit pe nicaieri o schema (vechea mea problema -schema !) si m-a cam bagat in ceatza defectul asta ! Functionarea e normala, inafara de " tzaraitul " anormal celui cu care m-a obisnuit inalta tensiune dintr-un tv cu o functionare corecta ! Finalul linii se ambaleaza termic si "se duce "cam in 15 minutzele ! Tensiunea alimentare linii este constanta , nu variaza consumul in acest interval de timp cat rezista finalul , cred ca este ceva din comanda finalului linii insa nu am gasit nimik pana acum , si "sap" la el de cateva ore bune ! Ma poate ajuta cineva cu vreo schema sau vreun sfat pt tv-ul asta ?Am gasit ceva pe "eserviceinfo" dar este numai modulul de comanda . In rest nimik pe nicaieri nici urma de schema asta ! Please help me ! :(

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sxnel

5

• viorel.sadam

1

• MIHAIS

1

• belowsky

1

Top autori în acest subiect

In primul post am spus deja , ce am gasit pe "eserviceifo" ! Acolo nu este decat blocul de comanda al acestui tv. Un fisier arhivat de 215 KB care contine un "file djvu" cu partea de comanda a televizorului model ORION TV 2050 MK 5 , doar atat am reusit eu sa gasesc acolo, mister_rf ! Oricum multzumesc sincer, pt sfat ! Condensatorul de 1 uF/160 v l-am schimbat deja o sa incerc si tranzistorul si trafo driver ...

Link spre comentariu
Vizitator mister_rf

... Acolo nu este decat blocul de comanda al acestui tv. Un fisier arhivat de 215 KB care contine un "file djvu" cu partea de comanda a televizorului...

:lol: Trebuie sa inveti sa folosesti fiserele *.djvu ... 8) In arhiva de numai 200K gasesti toata schema... dar trebuie sa selectezi si alta pagina din meniul ce apare in browserul tau si sunt in total 4 pagini.... :lol:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări