mikella Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 buna ziua!am nevoie de un convertor vga in av.am gasit schema aceasta pe net.este vga in scart dar este bun si asa.a incercat cineva schema?este si alta solutie inafara de asta?multumesc! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 ce ai nevoie se gaseste aici......... http://www.altshop.ro/convertor-vga-in- ... -1584.html Link spre comentariu
mikella Postat August 26, 2010 Autor Partajează Postat August 26, 2010 am gasit si eu de cumparat dar vreau sa il fac eu .deja dispun de piesele din schema.treaba este daca si cum functioneaza!multumesc! Link spre comentariu
mikella Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 nu s-a jucat nimeni cu asa ceva sa dea o parere?cred ca ma apuc astazi sa il construiesc Link spre comentariu
iora Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 schema era facuta pentru primele monitoare cu rezolutie mica ,maxim VGA 640x480 , iar driverele placilor video de atunci puteau fi setate sa genereze 50Hz.schema nu mai este actuala pentru placile video din ziua de azi.personal recomand cumpararea unui convertor facut de fabrica care genereaza automat timming-ul si frecventele in standard PAL sau NTSC. costa in jur de 150 lei.. ca idee generala schema este foarte dependenta de driverele placii video. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum