Vizitator c2is7i Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Salutare all...am o placa nvidia geforce 9600 gt iar cand am formatat pc-ul driverele placii au fost instalate automat cu Driver software installation iar acum cand incerc sa intru intr-un joc sau sa vad un film mi se stinge monitorul si imi apare urmatoarea eroare in coltul din dreapta al ecranului "Display driver Nvidia Windows Kernel Mode Driver, Version 257.21 stopped responding and has successfully recovered." vreau sa stiu cum as putea oprii acel automatic driver software installation ca sa pot instala alt driver.Multumesc anticipat Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Pur si simplu bagi driverele nVidia de pe site peste... Driverul din windows intra oricum, scapi de el doar daca il stergi de tot din sistem dar nu e recomandat. Link spre comentariu
Vizitator c2is7i Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 nu ma va ajuta sfatul tau pentru ca asa a aparut problema asta cand am instalat driverul vechi peste cel nou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum