Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

EXTENSIE USB

Vizitator IRI

Postări Recomandate

Salut ,astazi am fost la un mini market din apropriere sami iau o extensie usb ,numai ca au aparut niste probleme ;am conectat extensia la pc si la celalaltcapat un stik si nu mil recunoaste pc :sparge: scrie USB DEVICE NOT RECOGNIZED , DACA STIKU AL BAC IN SPATE LA UNITATE FARA EXTENSIE MIL RECUNOASTE CARE AR FI PROBLEMA .MS DE ANTELEGERE :

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_

1

• Mikrosha

1

• Th3_uN1Qu3

1

'Extensia' asta e un cablu banal sau are vrun integrat? Poate-i intrerupt, si te poti duce la minimarket sa-i dai in cap cu el.Am avut si eu o problema similara cu un hub USB la care mergea sa leg orice mai putin telefonu', un Bericsson. Dadea aceeasi eroare.

Link spre comentariu
Vizitator IRI

Am incercat cu cablu de la imprimanta si surpriza am putut printa , scana dar tot nus dumerit de ce stiku nu mil acepta cablu are maxim 4m lungime, poate sa fie din cauza sursei de alimentare cumva??spun acest lucru din cauza ca ma cautat pe google si ar fi o problema daca sursa e cam slaba la putere ,deoarece un stik consuma 5v si mai depinde si lungime cablului,voi ce ziceti :jytuiyu ...

Link spre comentariu
Vizitator IRI

Deviez un pic de la subiect poate sa ma ajute cineva cu ; cablaj ,schema pentru acest amp viewtopic.php?f=5&t=59339 vreau sa mai stiu detalii alimentare 50-60 v, putere outup 4-8ohm mono stereo vreau sal fac pentru 2 boxe cu ew1505+comp34 deoarece momentan le amplific cu o (mini combina)2x50w/8ohm.Astept ajutor din partea voastra multumesc...

Link spre comentariu

Am incercat cu cablu de la imprimanta si surpriza am putut printa , scana dar tot nus dumerit de ce stiku nu mil acepta cablu are maxim 4m lungime, poate sa fie din cauza sursei de alimentare cumva??spun acest lucru din cauza ca ma cautat pe google si ar fi o problema daca sursa e cam slaba la putere ,deoarece un stik consuma 5v si mai depinde si lungime cablului,voi ce ziceti :jytuiyu ...

Nu e vorba de sursa de tensiune ci de liniile de date. Cel mai probabil acea extensie este cu cablu subtire si neecranat, si nu corespunde standardului USB 2.0. Se pierde din semnal pe drum. Deci merg doar dispozitive nepretentioase gen imprimanta, cititor de carduri.
Link spre comentariu

Cablul este prea lung si ai pierdere pe alimentare. Nu e vorba de la sursa, ci pur si simplu se pierde prea mult pentru ca stickul sa functioneze. Imprimanta functioneaza pentru ca nu necesita si alimentare din usb. Foarte probabil cablu nu respecta standardul.

Link spre comentariu

Da, este din cauza lungimi cablului lam masurat si are 5m ceia ce nu e necesar mentru o extensie usb , ma gandesc sal scurtez, sal las la 1m sa vad ce rezultate am ms de ajutor tuturor ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări