Vizitator luci_c Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Buna,Am si eu o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva. Am montat o alarma DSC SCW9045,la un prieten si in zona in care locuieste se cam intrerupe curenetul de la retea destul de frecvent.Problema e ca de fiecare data cand cade curentul alarma incepe sa sune.Se poate scoate aceasta functie?Daca da. cum?Multumesc. Link spre comentariu
Aelfo Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Pai eu am impresia ca aceasta functie este chiar functia de baza a unei alarme - cand cineva incearca sa taie firele de la sirena sa avertizeze sonor acest lucru. Ce adresa are prietenul tau ? Link spre comentariu
valica Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Daca se opreste curentul in starea ARMAT , e normal sa sune si nu cred ca ai ce sa-i faci. In principiu toate alarmele sunt prevazute cu un acumulator tocmai pentru situatiile astea, daca sistemul nu este prevazut cu acumulator poti sa-l alimentezi de pe un UPS. Link spre comentariu
Stefan Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 luci_c nu prea ai dat detalii despre cine incepe sa sune mai exact si in ce stare este este "centrala" fara tensiune.aia cred ca este o "centrala" Wireless deci sunt necesare mai multe detalii. Link spre comentariu
Vizitator Ordis Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Da, este o centrala Wireless de la DSC.Si da, este o functie standard sa sune...se numeste SABOTAJ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum