Vizitator ROSCA Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 Salut!Am un TV BEKOPe placa scrie BEKO ELEKTRONIK U99.190-06 - cod ce nu l-am gasit mai pe nicaieri! Stie cineva cum se intra in meniul service?!Ma intereseaza sa setez scartul 1 pr RGB - ON! El merge si acum, insa numai cu acea tensiune pe scart!Aveti idee - ce tip de telecomanda merge la acest TV?! Ce procesor are? Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 iti lipseste procesorul ? pai cum merge televizorul fara procesor ?si poza trebuie sa o faci la sasiu ca sa il recunoastem , nu la cod, care oricum nu l-ai spus waiting ... Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 corectare : care oricum ni l-ai spus asteptam poza sasiului Link spre comentariu
Vizitator ROSCA Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 Are procesor! :o Doar ca nu stiu eu ce e!Am desfacut de curiozitate TV-ul sa vad ce scrie inauntru - ca pe el scrie BEKO 72ETXT :P Procesorul e pe spatele placii - si nu am dat placa jos!Multumesc pentru suport, insa nu stiu ce sa fotografiez exact...Am mai facut atunci niste poze pe care le atasez acum! Link spre comentariu
atilalukinich Postat Septembrie 14, 2005 Partajează Postat Septembrie 14, 2005 Buna seara.Este sasiu Beko 14.2 Link spre comentariu
Vizitator ROSCA Postat Septembrie 15, 2005 Partajează Postat Septembrie 15, 2005 Am gasit o solutie:Am desfacut telecomanda si am facut contact intre pinul 10 si 17 al SAMSUNG 3c1840da9smb1A aparut meniul service, insa din pacate nu are ce ma interesa pe mine (RGB ON).Multumesc pentru ajutor oricum! :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum